Fulgy de la Clejani, arest la domiciliu 30 de zile, după ce a lovit un jurnalist

Ultima actualizare:

    Fulgy are din nou probleme cu legeafoto: arhiva personală/Instagram
Fulgy are din nou probleme cu legeafoto: arhiva personală/Instagram

Lovitură dură pentru Fulgy, fiul Clejanilor! Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3 au hotărât duminică, 11 iulie, ca Fulgy, fiul Clejanilor, să stea în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile, anunță Antena 3. Decizia vine după ce, cu o zi înainte Fulgy a lovit cu pumnul un jurnalist şi i-a sustras acestuia telefonul mobil. În caz că va încălca această măsură, Fulgy riscă arestul preventiv.

Fiul Clejanilor a fost reţinut sâmbătă, 10 iulie, timp de 24 de ore, pentru agresiune şi tâlhărie. Fulgy, pe numele lui Fulgeraş Manole Dan Constantin, s-a prezentat duminică, 11 iulie, la Judecătoria Sectorului 3, însoțit de cei doi avocați ai săi. Judecătorii au decis ca Fulgy să fie mutat în arest la domiciliu, după ce a atacat un jurnalist al postului România TV. Avocații fiului Clejanilor au declarat la ieșirea din sala de judecată că acesta îşi regretă fapta. “Cu certitudine regretă situația în care se află și regretă motivele pentru care a ajuns în această situație. El se află sub imperiul unei măsuri restrictive, arestul la domiciliu. Plasarea lui în arest la domiciliu, nu prezintă niciun fel de pericol social. Dacă va încălca această măsură, riscă o măsură mai aspră, singura mai aspră este arestul preventiv. Din cunoştinţele mele, nu consumă niciun fel de substanţă. Nu sunt aici pentru a comenta situaţia lui medicală. Am fost angajat în acest dosar şi mai multe nu vă pot spune. Dosarul nu este public. Măsura este clară, arestul la domiciliu", a declarat, pentru Antena 3, unul dintre avocații lui Fulgy, la ieşirea din Judecătoria Sectorului 3.

Ramona, sora lui Fulgy, și-a retras plângerea

Ramona de la Clejani, sora lui Fulgy, și-a retras, luni 12 iulie, plângerea făcută împotriva fratelui său, după ce ea și copiii ei au fost amenințați de către acesta. Ramona și-a ajutat în acest fel fratele să scape de pușcărie, anunță Antena 3. Cântăreața a mai precizat că își dorește ca Fulgy să-și revină după scandalurile din ultima perioadă. Dacă Ramona Manole nu și-ar fi retras plângerea penală existau șanse mari ca tânărul de 23 de ani să ajungă în spatele gratiilor.

Citește și:

Fulgy, reținut din nou de Poliție! A lovit un jurnalist cu pumnul și i-a luat telefonul

Fulgy, amendat cu 2.000 de lei. «Eu n-am inimă să bag oameni la puşcărie»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net