Margherita, în sânii goi la „Splash! Vedete la apă”. Imagini de senzație cu fiica Clejanilor


    Margherita de la Clejani este concurentă la "Splash! Vedete la apă!"foto: Instagram
Margherita de la Clejani este concurentă la "Splash! Vedete la apă!"foto: Instagram

Nu doar Fulgy este vedetă în familia Clejanilor! Margherita face și ea senzație pe rețele de socializare. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani a reușit să pună mâna pe un contract frrumușel la noua emisiune a Antenei 1, „Splash! Vedete la apă!”.

Margherita va fi una dintre concurente și a postat deja primele imagini de filmările care au loc la bazinul olimpic de la Bacău. Fiica Clejanilor se antrenează din greu pentru a face față cu brio săriturilor dificile din concurs. Imaginile cu Margherita la filmările pentru noua emisiune, ce va debuta în toamnă, la Antena 1, au aruncat în aer Internetul, căci fiica Clejanilor a apărut fără sutien și doar cu niște plasturi amplasați în formă de cruce, pe sfârcuri!


    Margherita, imagini interzise minorilor la
Margherita, imagini interzise minorilor la

Costumele de baie purtate de Marga în concurs sunt cât se poate de sexy și foarte decoltate, lăsând la vedere aproape tot. „Bă, ce mă distrez la Splash!”, a scris Margherita la unul dintre videoclipurile postate din culisele emisiunii, pe contul ei de Instagram.


    Margherita de la Clejanifoto: Instagram
Margherita de la Clejanifoto: Instagram

Fiica Clejanilor a postat mai multe imagini în care apar și alte vedete precum fostul fotbalist Cristian Pulhac, Fachiru de la Periș, fost concurent la „Românii au Talent”, și Radu Itu, un tânăr care face pălării. Fata Clejanilor va fi jurizată de Nea Mărin, Jean de la Craiova și Iulia Albu. Concursul de sărituri revine în toamnă la Antena 1, după o absență de 6 ani. Ultimul sezon a fost câștigat de Vladimir Drăghia, care ajunsese în finală împreună cu solista Andreea Antonescu.

Citește și:

Alina Pușcaș, concurentă la "Splash! Vedete la apă". Ce alte VIP-uri se antrenează deja la bazinul olimpic din BacăuIulia Albu a semnat cu Antena 1. E în juriu la "Splash! Vedete la apă", cu Nea Mărin şi Jean de la Craiova

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andreea esca 6 png
fiii lui adrian nastase jpg
cub anda calin png
Armata Roşie Fototeca Online a Comunismului Românesc
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp