Alex Velea, replică usturătoare pentru Clejani, după derapajul lui Fulgy


    Alex Velea și Fulgy
Alex Velea și Fulgy

Alex Velea a rupt tăcerea în scandalul cu familia Clejanilor. Cântărețul le-a dat o replică usturătoare părinților lui Fulgy, care acum câteva zile a fost săltat de Poliție de la domiciliu și dus la un spital pentru îngrijiri de specialitate.

Prezent, marți, 8 iunie, în emisiunea „Xtra Night Show” (Antena Stars), Ioniță de la Clejani a afirmat că intenționează să meargă personal la Alex Velea să afle ce s-a întâmplat de fapt, în noaptea de 29 mai, când fiul său, Fulgy, a fost prins de Poliție drogat la volan, după ce ar fi inhalat canabis la Alex Velea la studio. Chiar înainte să fie săltat de Poliție de acasă, Fulgy a postat un live pe canalul său de Youtube, în care făcea acuzații grave la adresa lui Alex Velea și a artistului de la Golden Boy Society, Blvck Matias, pe care l-a numit „dealer”.


    Mesajul publicat de Velea pe Instagram
Mesajul publicat de Velea pe Instagram

Replica lui Alex Velea la adresa Clejanilor

În replică, Alex Velea a postat pe Instastory un mesaj tranșant pentru Viorica și Ioniță de la Clejani, după ce fiul lor i-a jignit în mai multe rânduri familia și chiar și soția, pe Antonia. ”Suntem alături de familia <Clejanilor> care a fost forțată de împrejurări să-și denunțe și să-și interneze copilul la Spitalul clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau să-mi imaginez ce este în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile și aberațiile fiului lor sunt doar o <strategie de marketing>”, a fost mesajul transmis Clejanilor, de către Alex Velea și Blvck Matias, pe Instagram.

"Fulgy se promovează ca vedetele din America"

"Acesta e modelul de promovare pe care el și-l dorește. E major și nu pot să-l oblig să facă altceva. Fulgy este foarte talentat și este extrem de inteligent și frumos. El își dorește să devină amfitrion. Când începi să faci lucrurile astea ca și Kardashian, ca și Cardi B... Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu mai știu ce s-a întâmplat, aseară a dat o declarație, acum s-a oprit. Nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se scriu în presă, dar nici nu putem să le spunem noi ce să facă. El urmează modelul Snoop Dogg”, a declarat Ioniță, în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV, ocolind subiectul drogurilor.

Citește și:

Fulgy îl "denunță" pe Velea după ce a fost prins drogat de Poliție: “Am fost la el la studio, am inhalat canabis!”

Ioniță de la Clejani vrea să se întâlnească urgent cu Alex Velea: “La studio, s-a întâmplat ceva”

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
FotoJet (10) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png