Ramona Manole consideră că Viorica și Ioniță de la Clejani își merită soarta! Ce spune despre problemele lui Fulgy și ale Margăi: „Toate se întorc în viață”

#Exclusiv Click!

Ioniță (53 de ani) și Viorica de la Clejani (50 de ani) nu au liniște sufletească din partea celor doi copii răzvrătiți pe care îi au împreună: Fulgy (24 de ani) și Marga (30 de ani)! Contactată de Click!, Ramona Manole (31 de ani), fiica „nelegitimă” a acordeonistului ne-a spus că toate aceste lucruri li se întorc amândurora, deoarece și-a bătut joc de ea atunci când îi dădeau o pensie alimentară de 200 de lei pentru trei luni.

Fulgy și Margherita de la Clejani sunt doi copii răzgâiați de vedete, care au avut totul de la viață. Bani, faimă și doi părinți cunoscuți ce îi iubesc nespus. Și pentru că au avut totul de la viață, cele două odrasle au avut și mult timp liber, încât s-au gândit să le facă probleme celor doi artiști. Consumul de substanțe interzise, de alcool, dar și evenimentele rutiere din trafic ale lui Fulgy și ale Margăi au reușit, se pare, să le pună capac lui Ioniță și Vioricăi de la Clejani.

Cel mai nou conflict în care a fost implicat Fulgy cu Bia Khalifa a ajuns subiect de scandal pe prima pagină din ziare, deoarece tânărul rebel ar fi fost acuzat de diva de pe OnlyFans că i-ar fi spart mai multe bunuri, ar fi amenințat-o de pe conturi false de socializare și i-ar fi tocat banii pe care ea îi câștigă. Ba mai mult, pentru că cei doi nu s-au putut înțelege, au ajuns și la Poliție, așa că simpaticul Fulgy a fost cu tatăl său la organele de lege să dea explicații.

Contactată de Click!, Ramona Manole, fiica „nelegitimă” a lui Ioniță de la Clejani, ne-a spus că tot răul și suferința pe care cei doi i-au făcut-o ei în copilărie acum se răsfrânge asupra copiilor lor: Fulgy și Marga.

„Nu vreau să comentez despre acest personaj, Fulgy, nu mă interesează. Eu trebuie să am grijă de familia mea, însă cred foarte tare în karmă. Eu cred că toate se întorc în viață. Eu cred că toate le vin una după alta din cauza acelui moment când îmi dădea mie câte două milioane pensie alimentară și îmi spuneau să mă întrețin trei luni din ei.

Având în vedere că mama nu i-a dat niciodată în judecată, ci ei singuri au luat decizia să îmi plătească această pensie alimentară după calculul lor. Îmi făcuseră ei buget, două milioane la trei luni. Este clar că ce mi-au făcut ei mie a fost în râs. Viorica îmi aducea banii personal la autogara din Militari, cel ma probabil să mă umilească.

Mai rău decât banii este să plătești neliniștea. Lacrimile mele au ajuns până la Cer. Stai să vezi, ăsta este doar începutul pentru că mai are mult de plătit. Va plăti fiecare lacrimă a mea pentru că 30 de ani m-a făcut să plâng, atât o să plătească și ea”, a declarat Ramona Manole pentru Click!

Click! spune

Ramona Manole a avut o copilărie tare grea. Lipsa banilor și a bunurilor materiale au determinat-o pe brunetă, în urmă cu câțiva ani, să meargă pe străzile din Anglia să cânte la acordeon, pentru a strânge un ban cinstit, mai ales că ea își crește cele trei fetițe pe care le are singură.

Însă, după atâtea lacrimi și suspine, acum Ramona zâmbește pentru că în prezent are o carieră muzicală de succes, care crește de la o zi la alta, deoarece lumea o cheme din ce în ce mai mult la cântări să facă atmosferă.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net