Drama neștiută a lui Kate Middleton. Soția prințului William, abuzată în copilărie

Detalii incredibile despre copilăria lui Kate Middleton. În primăvara anului 2011, cu doar câteva zile înainte ca Prinţul William să o ia de soţie pe Kate Middleton, jurnaliştii de la Daily Mail scoteau la lumină detalii neştiute până atunci din trecutul celei care urma să devină Ducesă de Cambridge. Aceasta ar fi fost abuzată fizic și verbal, în copilărie, de către colegii ei de școală. 

Kate Middleton a avut o copilărie nefericită Foto: Shutterstock
Kate Middleton a avut o copilărie nefericită Foto: Shutterstock

 Kate Middleton și-a petrecut copilăria în Iordania 

Născută în Marea Britanie, Kate Middleton şi-a petrecut o parte a copilăriei în Iordania, acolo unde tatăl ei lucra ca dispecer de avion pentru o companie aeriană. Reîntorşi în Anglia, părinţii lui Kate Middleton au trecut prin momente grele, deoarece fetiţa lor avea probleme la şcoală din cauza colegilor şi a colegelor.

Iniţial, ea a fost înscrisă la şcoala St. Andrews din Pangbournela, după care a fost mutată la şcoala Downe House din Berkshire, iar mai apoi a ajuns la Marlborough College.

Actuala Ducesă de Cambridge, supusă mai multor agresiuni 

La cea de-a doua şcoală, actuala Ducesă de Cambridge a fost supusă mai multor agresiuni: colegele ei o agresau atât verbal, cât şi fizic, ajungând inclusiv să i se pună excremente în pat, scrie ea.md. Kate Middleton a vorbit la un moment dat despre copilăria ei, însă nu a vrut să ofere prea multe informaţii, fiind vizibil încă marcată de cele petrecute.

Kate Middleton, în copilărie Foto: Facebook
Kate Middleton, în copilărie Foto: Facebook

Ce declara fosta directoare la școlii Downe House

Fosta directoare de la școala Downe House, pe nume Susan Cameron, a spus mai multe legate de perioada în care Kate a învățat acolo. Ea a afirmat că Kate era un copil foarte timid și stătea retrasă, de cele mai multe ori. Părinții au mutat-o de la o școală la alta pentru că era mult prea sensibilă și nu suporta tachinările colegelor sale. Directoarea a fost convinsă că nu ar fi fost într-adevar abuzată și le-a apărat pe colegele lui Kate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net