Kate Middleton, gest sublim pentru fiul său! Ce tradiție va respecta la ziua de naștere a Prințului George

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că fac parte din una dintre cele mai faimoase familii din lume, Kate Middleton nu vrea să își răsfețe deloc copii, cu toate că micuții sunt în centrul atenției de când s-au născut. De aceea, Prințesa de Wales a adoptat o tradiție prin care Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis să își petreacă într-un mod inedit și cât mai normal zilele lor de naștere. Cum își va sărbători Prințul George a 10-a aniversare care se apropie?

Prințul George va împlini 10 ani pe data de 22 iulie
Prințul George va împlini 10 ani pe data de 22 iulie

În timp ce Prințul George se pregătește să sărbătorească cea de-a 10-a aniversare, Kate Middleton încearcă să păstreze o tradiție pentru a se asigura că aceștia își petrec într-un mod inedit și cât mai normal zilele lor de naștere. Prințesa de Wales a dezvăluit, cu ceva timp în urmă, că îi place să stea trează până târziu pentru a le pregătii copiilor ei un tort aniversar, înaintea zilei de naștere.

Prințesei de Wales îi place la nebunie să pregătească tort pentru copiii ei

Kate Middleton a declarat, în timpul unei apariții la emisiunea specială de Crăciun a lui Dame Mary Berry, „A Berry Royal Christmas”: „Îmi place să fac tortul. A devenit o tradiție faptul că stau târziu că asamblez tortul cu glazura. Dar îmi place la nebunie”.

Prințesa de Wales este, de asemenea, cunoscută pentru faptul că adoră se fie în spatele camerei de fotografiat și îi place să facă portrete ale copiilor ei pentru a le împărtăși în ziua lor specială. Anul trecut, Prințul și Prințesa de Wales au publicat o fotografie cu Prințul George pe plajă pentru a sărbători a noua aniversare a lui, iar luna trecută, Palatul Kensington a lansat două fotografii adorabile cu Prințesa Charlotte pentru a marca cea de-a opta aniversare. 

Prințul George, primul nepot al Regelui Charles al III-lea și al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în urma tatălui său, va împlini vârsta de 10 ani pe data de 22 iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net