Ce cumnată sexy are Kate Middleton! Cine e blondina superbă din familia Prințesei de Wales

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Fratele prințesei Kate Middleton, James, a dezvăluit, recent, că soția sa Alizée Thevenet este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Cumnata lui Kate Middleton Foto: Instagram
Cumnata lui Kate Middleton Foto: Instagram

Kate Middleton iubește foarte mult copiii și se bucură de fiecare dată când se află în preajma acestora. Acum, prințesa de Wales este foarte fericită pentru că familia sa se mărește, iar vestea a fost confirmată oficial.

Alizée Thevenet este însărcinată cu primul copil 

Kate Middleton este mamă a trei copiii, George, Charlotte și Louis, și mățușă pentru micuții surorii sale, Pippa Middleton. Acum, prințesa de Wales are un alt motiv de bucurie pentru că familia sa se mărește.

Fratele său mai mic, James Middleton, în vârstă de 36 de ani, o va face mătușă. Acesta a anunțat că va deveni tată pentru prima dată alături de soția sa, Alizee Thevenet. Cuplul a dat vestea prin intermediul rețelelor lor de socializare, unde și-au arătat emoția.

Ce a declarat fratele lui Kate Middleton

Fratele lui Kate Middleton a confirmat vestea fericită într-o postare drăguță pe Instagram, în care apare soția sa însărcinată, dar și câinele său mult iubit. James Middleton este un mare iubitor al animalelor și nici în postarea în care anunță că va fi tată nu uită să cinstească memoria unuia dintre patrupedele pe care le-a pierdut recent, eveniment care i-a frânt inima: „Suntem din cale afară de fericiți! Chiar dacă anul a început prost, căci am pierdut-o pe Ella (n.r câinele), iată că familia noastră se va extinde.”

Cine este cumnata lui Kate Middleton

Alizee Thevenet, cumnata lui Kate Middleton, este de origine franceză, iar tatăl său a lucrat ca diplomat și, prin urmare, a trăit în diferite părți ale lumii, precum Germania sau Cipru.

Ea vorbește franceză, engleză și spaniolă. A studiat la Bruxelles, unde a absolvit contabilitate și finanțe, dar s-a mutat în Marea Britanie pentru a face un master și s-a stabilit definitiv aici.

Cum s-a cunoscut Alizee Thevenet cu James Middleton

 Alizee Thevenet s-a cunoscut cu James Middleton, în anul 2018, iar după o logodnă de trei ani s-au căsătorit, iar nunta a avut loc în sudul Franței, pe Coasta de Azur. De atunci, Alizee a fost foarte prezentă în viața familiei Middleton, iar în presa britanică a fost descrisă ca o gură de aer proaspăt pentru stilul și eleganța ei în rândul aristocrației țării.

Copilul lui James va fi al șaptelea nepot din familia Middleton, alături de prinții George, Charlotte și Louis, și Arthur, Grace și Rose de partea lui Pippa Middleton.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net