S-a aflat câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite? Surpriză totală în emisiunea de pe Antena 1

Viperele Vesele lovesc din nou și anunță câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite, emisiunea de pe postul TV Antena 1. Este  vorba despre un concurent care i-a impresionat profund pe jurați cu un preparat rafinat, dar și cu o experiență în bucătărie greu de egalat.

S-a aflat câștigătorul Chefi la cuțite / foto: Antena1
S-a aflat câștigătorul Chefi la cuțite / foto: Antena1

Potrivit informațiilor oferite de Viperele Vesele, prin intermediul unei postări pe pagina de Instagram, câștigătorul sezonului 12 emisiunii culinare Chefi la cuțite este nimeni altul decât Janni Alexandridis, concurentul care a primit cuțitul de aur din partea juratului Florin Dumitrescu.

Janni Alexandris, câștigătorul Chefi la cuțite?

Emisiunea de la Antena 1 care a fost filmată acum ceva timp a intrat deja în faza „grupelor”. Chef Florin Dumitrescu l-a egalat pe colegul său Sorin Bontea, care vreme de două sezoane a fost fruntaș, reușind să obțină 6 victorii din 11, dar și să îl egaleze pe Cătălin Scărlătescu, cu 3 victorii.

Viperele Vesele, cele care activează  pe platforma de Instagram cu același nume și dau în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor, și nu numai, până acum fără nicio eroare, au furat startul celor de la Antena și le-au făcut celor de acasă o mare bucurie, dezvăluind în exclusivitate numele concurentului care a câștigat Chefi la cuțite.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, va fi câștigătorul sezonului 12 al emisiunii Chefi la cuțite. Antena 1 ne iubește, 'soarele' nostru, astrul nostru călăuzitor din Antena ne adoră!", a fost mesajul paginii de Instagram Viperele Vesele.

Postarea Viperelor Vesele / foto: Captură Instagram
Postarea Viperelor Vesele / foto: Captură Instagram

Cine este și ce poveste are Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Dumitrescu

Tânărul care i-a impresionat pe jurați a mărturisit că s-a născut în Germania, din tată grec și mamă româncă. Pasiunea pentru bucătărie a moștenit-o de mic copil, de la mama și bunica sa.

„Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. În bucătărie am învățat să vorbesc românește pentru că avem muți alături de care lucrez din România.

Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic. Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc.

Bucătăria este locul în care, de când sunt mic, mă simt foarte bine. I-am spus tatei că vreau să devin bucătar în restaurant. Dar el mi-a zis că dacă vreau să devin chef, trebuie să învăț bucătărie. Și în fie care zi, după școalî, mergeam în bucătărie, mă uitam ce fac, am stat o oră, două, i-am ajutat să facă curat, să curăț ceapă, de toate…”, povestea, la preselecțiile Chefi la Cuțite, câștigătorul Janni Alexandridis, potrivit Antena 1

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net