Derapaje incredibile la emisiunea Mireasă! O concurentă susține că a trăit de pe urma traficului de femei. Viperele Vesele demască tot! VIDEO

În ultima vreme, telespectatorii au fost tot mai nemulțumiți de ceea ce se întâmplă pe post, la Mireasă și au criticat-o aspru pe Simona Gherghe. Din acest motiv, au început protestele împotriva show-ului matrimonial. 

Hatice este concurenta de la Mireasă cu „probleme”: foto: Captură Antena 1
Hatice este concurenta de la Mireasă cu „probleme”: foto: Captură Antena 1

Concurenta despre care vorbim se numește Hatice și, de curând, a recunoscut, încă o dată, că fostul ei iubit era traficant de carne vie și din banii câștigați de acesta mergea în vacanțe de lux. 

Așa cum s-a întâmplat și în urmă cu mai bine de o lună, comunitatea „Viperele Vesele” a atras atenția asupra lucrurilor grave care se întâmplă pe post, la Antena 1. Emisiunea este difuzată la ore accesibile și copiilor. 

„În ediția de azi de la Mireasă, concurenta Hatice admite, din nou, că a trăit alături de fostul iubit, traficant de carne vie. Oare acum, în al 12-lea ceas, moderatoarea Simona Gherghe o fi înțeles ceva din campania „Spuneți stop abuzurilor de la Mireasă, Antena 1. Spuneți nu discriminării și homofobiei, spuneți nu proxenetismului, prostituției și consumului de droguri”, a scris comunitatea, așa cum reese și din video-ul de mai jos, pe Instagram.

Simona Gherghe ar putea să demisioneze

Pe lângă dezvăluirile despre activităților fostului său iubit, Hatice a folosit și cuvinte jignitoare la adresa celor de acasă. Tânăra a jignit publicul, iar Simona Gherghe în loc să o apostrofeze, i-a luat partea și i-a condamnat la rândul ei pe fanii emisiunii.

Acest lucru a stârnit revoltă, iar telespectatorii au explodat, acuzând-o că este, adesea, părtinitoare și au cerut în cor demisia Simonei Gherghe.

„Demisia Gherghe! Este de-a dreptul șocant cum o moderatoare a unui reality show nu ia atitudine la un asemenea limbaj ca cel al concurentei Hatice. Nici măcar cea mai mică atenționare. Ba din contră, ne bate nouă obrazul că noi am fi vinovați și că noi suntem cei care jignim”/ „Gherghe, acum ar trebui să ieși tu public și să-ți ceri iertare de la noi, în numele preferatei tale. Ori îți lași preferințele acasă și îi tratezi pe toți la fel, ori îți dai demisia.

Ne-am săturat de lipsa de imparțialitate”/ „Gherghe, noi vă plătim salariile. Cum e posibil ca o concurentă cu un trecut pătat de proxenetism să ne jignească pe noi în halul acesta fără nicio consecință? Da, Gherghe, jignim. Dar noi suntem no-nameuri, nu persoane publice care apărem la TV timp de șase luni”, sunt doar câteva dintre reacțiile telespectatorilor.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net