Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor, de urgență! Ce probleme are vedeta?

Ultima actualizare:

Simona Gherghe, 45 de ani, a ajuns la medic cu simptome de care vedeta nu a reușit să scape, deși ceruse sfatul cunoscuților, prin intermediul rețelelor de socializare.

Simona Gherghe nu a scăpat de Covid-19
Simona Gherghe nu a scăpat de Covid-19

Simona Gherghe a acuzat dureri puternice în gât și răgușeală. Ea nu a apelat la ajutor de specialitate, ci a cerut părerile cunoscuților, prin conturile de socializare utilizate. Doar că, în ciuda sfaturilor primite, vedeta, trecută prin Covid-19, a luat decizia că medicii sunt cei mai în măsură să îi pună un diagnostic adecvat și să îi prescrie tratamentele aferente, așa că a luat calea spitalului, de urgență, pentru a nu i se agrava starea.

Vă mulțumesc pentru mesaje și pentru gândurile bune… Dar, prieteni, chiar dacă internetul ne e cel mai la îndemână, nu întotdeauna ce e bun pentru mine, funcționează și la tine.

Imaginați-vă că cineva e alergic și nu știe. Iar binele ăsta făcut cu bunăvoință se poate transforma într-un episod grav”, a transmis Simona Gherghe, pe Instagram.

Simona nu a dezvăluit și ce diagnostic a primit, în urma vizitei la medic, acolo unde a și ajuns, între timp, pentru a identifica și rezolva problema de sănătate. Cert este că Simona Gherghe a revenit și a dat asigurări că starea ei de sănătate este mai bună, decizia luată fiind, așadar, cea mai inspirată.

Doamna doctor m-a consultat, mi-a explicat ce problemă am și mi-a recomandat tratamentul corect. Pentru că atunci când știi ce ai, știi ce ai de făcut!”, a explicat Simona Gherghe, pe Instagram.

Asemenea multor persoane care au muncit în pandemie, nici Simona Gherghe nu a scăpat de infectarea cu virusul Sars-Cov 2, ajungând să fie diagnosticată de câteva ori cu Covid 19, ultima dată, chiar în această vară, când a fost înlocuită de Gabriela Cristea.

„Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut... Cam asta e! Să ne vedem cu bine”, a scris Simona Gherghe, pe pagina contului personal de Instagram, în luna iulie a acestui an.

În luna februarie a acestui an, Simona Gherghe anunța că a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus. Atunci, întreaga ei familie s-a îmbolnăvit. În perioada în care Simona Gherghe s-a aflat în carantină, cea care a preluat cârma emisiunii „Mireasa" a fost Gabriela Cristea, așa cum s-a întâmplat și în vara acestui an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net