Imagini cu Simona Gherghe mireasă. Cât de frumoasă a fost!

Ziua de 7 iulie este una cu însemnătate specială pentru Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii matrimoniale Mireasa. Simona și Răzvan sărbătoresc patru ani de căsătorie, iar prezentatoarea a distribuit câteva imagini surprinse în acea zi. 

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit acum patru ani
Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit acum patru ani

Simona Gherghe se află în izolare la domiciliu, din cauza faptului că a fost depistată pozitiv pentru noul coronavirus. Prezentatoarea a deschis cufărul cu amintiri și a regăsit fotografii din ziua nunții.

Ținând cont că pe 7 iulie ea și Răzvan Săndulescu sărbătoresc patru ani de la căsătorie, Simona a distribuit instantaneele pe pagina personală de Instagram, alături de un mesaj duios: „Patru ani de la fotografiile acestea. Am văzut că semnifică nunta de flori. A fost o zi cu soare, furtună, ploaie și, la final, un curcubeu minunat. La mulți ani, @razsandulescu! Ești ♥️ noastră! Semnat: eu, Nuchi si Vlad👨‍👩‍👧‍👦 ". 

Ar putea să te intereseze și: Simona Gherghe, detalii intime din viața de mamă 

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit în anul 2018, după mulți ani de relație. Între timp, viața lor de familie a prins culoare, după ce au devenit părinții a doi copii superbi, o fetiță pe nume Ana Georgia și un băiat, care poartă numele de Vlad. 

Simona Gherghe a mărturisit că între ea și Răzvan nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere, ci despre o bună înțelegere care trepatat s-a transformat în ceva mult mai profund. 

Simona Gherghe și Răzvan s-au mutat împreună după o lună de relație

Prezentatoarea a povestit că ea și Răzvan s-au mutat împreună după doar o lună de relație, însă nu regretă nici măcar o secundă decizia pe care a luat-o. „Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut", povestea Simona Gherghe. 

Vezi și: Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe 

Simona Gherghe a vorbit adesea despre relația pe care alături de Răzvan Săndulescu și susține că între ei nu poate fi vorba despre orgoliu, ci doar despre comunicare deschisă și o atitudine extrem de sinceră. 

  „Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. Normal că mai sunt şi discuții. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Cred că cele mai frumoase daruri pe care ni le-am făcut au fost copiii”, dezvăluia Simona. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net