Cum a fost în cerută în căsătorie Simona Gherghe? Prezentatoarea a spus abia acum întreaga poveste

Ultima actualizare:

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit în anul 2017, după mulți ani de relație. Decizia de a deveni soț și soție nu a fost luată la fel de repede ca aceea de a se muta împreună! Prezentatoarea a făcut mărturisiri interesante despre începutul relației cu Răzvan Săndulescu. 

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu sunt căsătoriți din anul 2017
Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu sunt căsătoriți din anul 2017

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu sunt împreună de ani buni, însă în anul 2017 au decis să devină soț și soție.Între timp, viața lor de familie a prins culoare, după ce au devenit părinții a doi copii superbi, o fetiță pe nume Ana Georgia și un băiat, pe nume Vlad. 

Simona Gherghe este apreciată de multă lume datorită emisiunilor pe care le-a prezentat de-a lungul timpului. În afara platoului de filmare, Simona este o soție devotată și o mamă foarte implicatp, dar și o persoană care nu oferă prea multe detalii despre viața persoanlă. 

Simona se poate declara o femeie împlintă. Are meseria dorită, un soț care o iubește și doi copii care reușesc să îi transforme orice zi banală în una mai frumoasă.. Într-un interviu recent, Simona Gherghe a vorbit despre începtul relației cu Răzvan Săndulescu și despre cum a decurs cererea în căsătorie. Nu a fost una desprinsă din file de poveste, însă momentul va rămâne pentru totdeauna în mintea Simonei!

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au mutat împreună după doar o lună de relație

Simona Gherghe a mărturisit că între ea și Răzvan nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere, ci despre o bună înțelegere care trepatat s-a transformat în ceva mai mult. Prezentatoarea a povestit că ea și Răzvan s-au mutat împreună după doar o lună de realație, însă nu regretă nici măcar o secundă decizia pe care a luat-o atunci! 

„Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut"., a povestit Simona Gherghe, conform Viva. 

Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe

Simona Gherghe a mărturisit că nici cerea în căsătorie nu a fost una extravagantă sau minuțios organizată. Cererea a venit în mod natural, iar Simonei i-a fost adresată marea întrebare chiar de ziua ei, la 12 noaptea.

De altfel, prezentatoarea nu a visat niciodată la ziua nunții sale și nici nu ș-a imaginat în rochie de mireasă. Recunoaște că pentru ea a fost dintotdeauna mai puternică dorința de a deveni mamă decât aceea de a avea o nuntă plină ca în povești. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
cub andreea balan png
cub adrian minune png
remove Audio video mov thumbnail png
natalie wood foto profimedia
lidia buble colaj instagram pixabay jpg
Banner zboruri anulate
Banner Petrică matu
alessandra ambrosio costum baie profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net