Clipe tensionate pentru Simona Gherghe! Vacanța la plajă, transformată în «vacanță la medic»

Ultima actualizare:

Simona Gherghe și soțul acesteia au trecut prin clipe de coșmar în timpul vacanței petrecute în Grecia, asta după ce fetița lor, Ana, s-a îmbolnăvit foarte rău.

Prezentatoarea de la postul de televiziune Antena 1 a plecat în vacanță cu gândul că trebuie să se relaxeze, dar planurile i-au fost date peste cap în momentul în care a fost nevoită să apeleze de urgență la ajutorul medicilor, după ce fiica ei s-a îmbolnăvit. 

Simona Gherghe, vacanță tensionată

Simona Gherghe a povestit pe rețelele sociale despre problemele pe care fiica ei le-a avut. Fiind destul de activă în spațiul on-line, vedeta le-a împărtășit fanilor un micuț detaliu din viața ei personală. 

Citește și: Imagini cu Simona Gherghe mireasă. Cât de frumoasă a fost!

Totul a început ca un vis frumos pentru Simona. După un sezon al emisiunii „Mireasa”, ce tocmai s-a încheiat, vedeta a dorit să plece în vacanță, în Grecia, pentru a se bucura de razele soarelui. 

Chiar și așa, momentele frumoase aveau să se transforme în clipe foarte grele, deoarece fiica ei a avut nevoie de prezența medicilor. Vedeta a precizat că, uneori, „e așa simplu”, fiind nevoie doar de „îmbrățisarea asta. De noi patru, împreună. Cât am tânjit după vacanța asta… Aici suntem cel mai bine. Dar nu e mereu așa ușor. Uite, de-abia ne-am liniștit acum.”.

Urmărește și: Simona Gherghe, amintiri de la debutul la Antena 1: «Aveam un sacou care stătea pe mine ca pe gard»

În continuarea, Simona a dezvăluit și motivul pentru care Ana, fetița ei, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Fetița s-a luptat, vreme de 24 de ore, cu o febră foarte puternică. 

Pe lângă febra pe care o avea, medicii ce au ajutat-o pe fetița Simonei Gherghe au ajuns și la o concluzie privind cauza febrei foarte puternice. Vedeta a dezvăluit diagnosticul: amigdalită acută. 

Bineînțeles, ca fiecare poveste, aceasta are un final fericit, deoarece micuța Ana este „bine, veselă, cum o știm”, așa cum a afirmat și vedeta de la Antena 1.

Cum este viața de mămică pentru Simona

Prezentatoarea de la Antena 1 le-a povestit fanilor cu mai multe ocazii despre viața ei de mămică și provocările cu care se luptă zi de zi. Simona Gherghe a reușit să rămână însărcinată la vârsta de 39 de ani, primul copil al vedetei fiind Ana Georgia. De-abia mai târziu, după doi ani, a venit pe lume și Vlad Ioan, al doilea copil al vedetei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net