Simona Gherghe a explodat revoltată pe social media: „Este complicitatea grețoasă a părinților”

Ultima actualizare:

Simona Gherghe și-a manifestat revoltă față de cazul, recent apărut în presă, al învățătoarei din București, care și-a făcut eleva «analfabetă». Prezentatoarea TV a criticat dur atât sistemul de învățământ, cât și părinții care susțin astfel de practici din partea dascălilor. 

simona Gherghe  jpg

Simona Gherghe este mama a doi copii, de 3 și 5 ani, și caută să-i crească cât mai frumos, de aceea se gândește cu îngrijorare la momentul când micuții vor trebui să meargă la școală. Cazul unei învățătoare care s-a comportat într-o manieră cu totul inacceptabilă față de una dintre elevele ei, în vârstă de 10 ani, a stârnit revolta vedetei, care a ținut să condamne vehement o asemenea situație. 

Citește și: Imagini cu Simona Gherghe mireasă. Cât de frumoasă a fost!

«Umilește și jignește un copil de 10 ani»

Simona Gherghe a împărtășit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare, părerea ei cu privire la abuzul dascălilor asupra elevilor. Vedeta consideră că de vină este nu numai sistemul de învățământ, care închide ochii la astfel de comportamente, ci și a părinților care sunt de părere că o atitudine dură ar contribui benefic la educația copiilor. 

Nu rata nici: Simona Gherghe are din nou Covid-19. Cine îi ține locul la emisiunea „Mireasa"

Nu înțeleg cum sistemul poate să tolereze astfel de personaje. Nu înțeleg cum se poate ca un astfel de om să lucreze în învățământ. Ce refuz să accept și să înțeleg este complicitatea grețoasă a părinților, care susțin învățătoarea. Omul ăsta care umilește și jignește un copil de 10 ani. Și voi, prin tăcerea voastră, umiliți un copil. Astfel de oameni trebuie excluși din învățământ. Pur și simplu, nu au ce să caute în preajma copiilor! Dascălii trebuie să modeleze suflete și minți, nu să le strivească!”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare. 

Hai să vezi și: Simona Gherghe, scandalizată după mărturia Vioricăi Vodă

Simona Gherghe a trăit coșmarul oricărui părinte în vacanța din Grecia

Simona Gherghe este doar o femeie de carieră, ci și o mămică foarte grijulie față de cei doi copii ai ei, Ana și Vlad. Prezentatoarea este foarte activă și pe social-media, unde împărtășește fanilor momentele importante din viața ei. 

Vedeta a relatat despre vacanța pe care a petrecut-o cu familia în Grecia, în această vară, și care din păcate nu a decurs deloc după cum se aștepta. Simona s-a confruntat cu coșmarul oricărui părinte, fiica ei s-a îmbolnăvit și a fost nevoită să apeleze de urgență la medici.

Simptomele care au îngrijorat-o în primă fază pe Simona Gherghe a fost febra puternică, care nu i-a dat pace copilei, vreme de 24 de ore. Medicii care au consultat-o pe micuță i-au pus diagnosticul de amigdalită acută. Din fericire, fiica vedetei s-a însănătoșit destul de repede. 

Simona Gherghe a fost o bună bucată de vreme prezentatoarea emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1, iar apoi a venit la cârma emisiunii Mireasa. Vedeta are și o viață de familie împlinită, fiind căsătorită din 2018 cu Răzvan Săndulescu, din mariajul lor rezultând doi copii. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Karmen Simionescu Adrian Minune e1707555480428 jpg
Banner Zannidache
anunt anda adam jpg
Banner Cătălina Ponor
nicoleta nucă jpg
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
4 gica petrescu si cezarina moldoveanu 4 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net