VIDEO Simona Gherghe, mesaj copleșitor cu privire la atrocitățile din Ucraina: «Rușii nu au limită, sunt niște barbari»

Ultima actualizare:

Simona Gherghe și-a exprimat revolta față de războiul din Ucraina, iar vedeta s-a declarat copleșită și îngrozită de cruzimea rușilor și de atrocitățile comise de trupele lui Vladimir Putin. 

Simona Gherghe, mesaj copleșitor față de atrocitățile din Ucraina
Simona Gherghe, mesaj copleșitor față de atrocitățile din Ucraina

Prezentatoarea TV a publicat un mesaj copleșitor pe rețelele de socializare despre războiul din Ucraina și s-a arătat cu adevărat înspăimântată de cumplita tragedie care s-a abătut asupra poporului ucrainean. 

Citește și Simona Gherghe a început petrecerea de Ziua Mamei mai devreme. Cum a surprins-o fiica ei, Georgia

Simona Gherghe a mărturisit cu emoție în glas că este teribil de marcată de imaginile apărute în mass-media cu masacrul civililor din orașele atacate de trupele lui Vladimir Putin. Vedeta și-a exprimat neputința în ceea ce privește ajutorarea ucrainenilor rămași în țara lor și care acum suferă atrocități inimaginabile. 

Prezentatoarea este revoltată de cruzimea de care sunt în stare rușii și a declarat că abia îi este teamă, deoarece vede că rușii nu au niciun fel de limită în ceea ce privește violența. 

Vedeta a mai dezvăluit că tot ceea ce se întâmplă cu poporul ucrainean a avut un impact psihic și emoțional major asupra ei și a mărturisit că se află într-o stare de profundă tristețe, de ceva vreme din cauza războiului. 

"Sunt foarte marcată de imaginile pe care le-am văzut din Ucraina și de realitate absolut îngrozitoare care se întâmplă la câteva sute de km de România. Sun revoltată. Mi se pare că nu-i ajutăm suficient pe acești oameni din Ucraina, Este absolut îngrozitor și îmi este farte teamă. De abia acum mi-e teamă. Mi-e totul clar acum, rușii nu au limită, sunt niște barbari. (...) Nu putem să ne facem că nu vedem aceste lucruri. Mă rog pentru cei din Ucraina, cât și pentru noi, să fie pace. Realmente sunt marcată, mă simt îngrozitor. În starea asta sunt de ore bune. Mă scuzați. (....)", a declarat Simona Gherghe pe contul ei de Instagram.

Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe

Simona Gherghe este una dintre cele mai prolifice prezentatoare TV și a devenit foarte populară mai ales în perioada când a prezentat emisiunea ,,Acces Direct" la Antena 1. 

Citește și Simona Gherghe, despre cea mai mare suferință din izolare. Are legătură cu cei doi copii ai vedetei

La momentul de față Simona, 44 de ani,  a decis să-și dedice timpul vieții de familie, în special celor doi copii, pe care îi are împreună cu soțul ei Răzvan Săndulescu. 

Simona Gherghe s-a căsătorit cu actualul soț în 2017, dar vedeta a dezvăluit abia recent cum anume a fost cerută în căsătorie. 

Prezentatoarea TV a declarat că începutul relației, cu bărbatul care avea să-i devină soț, a fost unul deosebit de frumos. Cei doi s-au plăcut din prima și s-a mutat împreună la o lună după ce s-au cunoscut. 

Despre cererea în căsătorie, Simona își amintește cu drag și a dezvăluit că a fost un moment extrem de intim, căci partenerul ei i-a adresat întrebarea la miezul nopții, chiar de ziua ei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net