Simona Gherghe a început petrecerea de Ziua Mamei mai devreme. Cum a surprins-o fiica ei, Georgia

Simona Gherghe a depășit în sfârșit perioada dificilă prin care a trecut după ce a fost depistată pozitiv pentru noul coronavirus. Complet vindecată și plină de energie, Simona și-a putut relua activitatea și a fost luată prin surprindere de fiica sa, Georgia.

Simona Gherghe a primit un cadou emoționant din partea fiicei sale
Simona Gherghe a primit un cadou emoționant din partea fiicei sale

Ziua Mamei se apropie cu pași repezi, iar așa cum se întâmplă în multe dintre grădinițe, și cea în care învață fiica Simonei a pregătit o serbare dedicată în mod special mamelor. Ana Georgia, în vârstă de cinci ani, i-a pregătit mamei sale o felicitare și un desen prin care i-a transmis cât de mult o iubește, iar Simona a fost foarte impresionată.

image

Prezentatoarea a dorit să împărtășească momentul deosebit cu prietenii din mediul online, așadar a distribuit mai multe fotografii ale cadoului pe contul personal de Instagram. „Serbarea Anei, de Ziua Mamei. A așteptat mult ziua asta și tare emoționate am fost amândouă”, a scris Simona Gherghe în dreptul imaginilor. 

image

Simona Gherghe s-a aflat în izolare la domicilui, cu restul familiei, după ce ea și fiul ei Vlad au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Prezentatoarea a povestit că experiența prin care a trecut a fost una dificilă, dar că o apreciază pentru că a putut petrece mai mult timp cu cele mai importante persoane din viața sa. „Întâi vacanța, apoi carantina asta. Vreau să găsesc florile din mucegaiul ăsta de izolare. Și fix asta e: suntem ÎMPREUNĂ, ne conectăm!”, a povestit Simona Gherghe, pe contul personal de Instagram. 

Locul Simonei la pupitrul emisiunii „Mireasa", în perioada în care prezentatoarea s-a aflat acasă din cauza coronavirusului, a fost luat de către Gabriela Cristea, vedetă cu experiență în prezentarea show-urilor matrimoniale.

Motivul pentru care Simona a renunțat la "Acces Direct"

Simona Gherghe a renunțat la emisiunea "Acces direct", în anul 2019, după nouă ani în care a fost prezentatoarea acesteia. Nu a renunțat la televiziune, ci a devenit gazda unui show matrimonial, apreciat de public, "Mireasa".

Ea a ales să facă această schimbare pentru a putea petrece mai mult timp alături de cei doi copii pe care îi are alături de Răzvan Săndulescu: pe Georgia, de cinci ani și pe Vlad Ioan, de doar trei anișori. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net