Scandal de proporții în Antenă! Producătorii sunt acuzați că vor să eutanasieze câinii din curtea clădirii în care se filmează: „Cruzime greu de imaginat”

Ultima actualizare:

Scandal de proporții în Antenă acolo unde producătorii emisiunii Mireasa sunt acuzați că vor să eutanasieze câini!

Producătorii Mireasa acuzați că vor eutanasia câini

Totul a început după ce pagina de Instagram Viperele Vesele a dezvăluit că producătorii emisiunii își doresc să scape de niște câini care au ajuns pe lângă curtea unde se află cocurenții. Se pare că cei din casă hrăneau animalele, iar producătorii le-ar fi interzis să o mai facă, conform sursei menționate. Mai mult decât atât, aceștia nu ar fi găsit altă soluție să îndepărteze animalele decât prin eutanasiere.

„Avertisment! Aceasta este o postare cu un puternic impact emoțional, pentru iubitorii de animale!  Discuțiile de pe Antena Play, purtate între concurenții emisiunii Mireasă, scot la iveală o situație de o cruzime greu de imaginat.  Producătorii emisiunii au interzis concurenților sa mai hrănească câinii adunați pe lângă curtea casei Mireasă.

Mai mult decât atât, concurenții vorbesc, în imaginile surprinse pe Antena Play, despre faptul că producătorii emisiunii le-au pus în vedere să facă apel la familie, prieteni și susținători să vină să ia câinii de acolo. În caz contrar, <<în maximum o săptămână, câinii vor fi duși pe ultimul drum, EUTANASIAȚI>>. Ne întrebăm oare chiar nu se puteau găsi în toată Antena Group resursele financiare de sterilizare a acelor 2-3 câini și de hranire a lor?! Sponsorul emisiunii, în speță Splend'or, în loc să ofere ceasuri și inele unor non-valori, nu putea găsi resursele financiare necesare pentru sterilizarea și hrănirea acelor câini din curtea casei Mireasă?!

hrana pentru animale, caini si pisici jpeg

<<Gradul de civilizaţie şi progresul moral al unei natiuni pot fi recunoscute și prin modul în care îşi tratează animalele>>, spunea Mahatma Gandhi, iar amenințarea producătorilor emisiunii Mireasă cu eutanasierea câinilor spune totul despre profilul moral al acestora și valorile promovate de Antena TV Group.

Pe site-ul Fundaţiei Mereu Aproape sunt enunțate valorile pe care aceasta s-ar presupune că le-ar promova, și anume: <<responsabilitatea socială, respectul, empatia, altruismul, deschiderea, integritatea, acțiunea, perseverența și implicarea.>> În ce măsură sunt aceste valori în concordanță cu ideea producătorilor emisiunii Mireasa de a ucide cainii, vă lăsăm pe voi, publicul, să decideți, noi nu putem decât să sugerăm o adăugire la numele fundației. Poate, ar fi mai indicat să se numească Fundatia Mereu Aproape...de Moarte!”, a fost mesajul transmis de Viperele Vesele. 

Băieții din casa Mireasa vor să salveze câinii

Totul pare deci să fie confirmat de doi dintre concurenții care au discutat despre subiect. În imaginile surprinse unul dintre băieți susține că ăși dorește să trimite un câine la o rudă de a sa din Maramureș pentru a avea grijă de el. Cu toate acestea celălalt băiat îl descurajează și consideră că producătorii nu vor avea de gând să îl ajute cu transportul, iar animalele vor fi trimise la eutanasiere.

Vestea i-a revoltat se pare pe mulți dintre fani, cât și pe administratorii paginei de Instagram Viperele Vesele, cu atât mai mult cu cât în cadrul emisiunii s-a lăsat de înțeles că aceștia sunt pet-friendly, fiindu-le permis concurenților să aibă câteva pisicuțe. Pe lângă asta, chiar Simona Gherghe a susținut la un moment dat că în cadrul emisiunii animalele fără stăpân sunt bine primite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net