Adio, America Express! Mona Segall a făcut anunțul: concurenții au fost prădați de traficanți de carne vie și jefuiți!

În curând va începe noul sezon al emisiunii America Express. Pentru această ediție concurenții au filmat în Columbia, Ecuador și Argentina, locuri care s-au dovedit a fi extrem de periculoase. De aceea, la întoarcerea în Româna, Mona Segall, producătoarea emisiunii, a anunțat că nu va mai exista America Express și o să se reîntoarcă la formatul vechi, Asia Express. Ea a explicat faptul că au existat prea multe situații extrem de periculoase atât pentru concurenți, cât și pentru cei din staff, iar acesta a fost motivul care a determinat-o să ia o decizie atât de radicală. Segall a relatat o parte dintre pericolele la care au fost supuși, de exemplu faptul că au fost prădați de traficanți de carne vie și jefuiți.

Mona Segall a anunțat că nu o să mai existe încă un sezon de America Express. Foto: Click.
Mona Segall a anunțat că nu o să mai existe încă un sezon de America Express. Foto: Click.

Unii dintre concurenți au fost urmăriți de traficanții de carne vie

Cu toții știm că, America Express este una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1. Cu toate acestea, Mona Segall, producătoare reality show-ului, care de câțiva ani călătorește împreună cu echipa sa și concurentii prin diferite țări ale lumii, a făcut un anunț șoc: nu va mai exista un nou sezon America Express. Actualul sezon, ce va fi dat pe post în curând, s-a filmat în Colmbia, Ecuador și Argentina, iar staff-ul s-a confruntat cu probleme grave de securitate. Mai exact, unii dintre concurenți au fost urmăriți de traficanții de carne vie, în timp ce altii au fost chiar jefuiti.

„Momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante"

Mona Segall, producătoarea emisiunii, ar fi spus că renunță definitiv la emisiune, pentru că nu vrea să mai expună pe nimeni unor pericolelor atât de mari. „Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express", au mărturisit surse din Antena 1, citate de Cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net