Prima imagine cu Iulia Albu și iubitul ei Mike, în „America Express”. Vedeta a atras atenția prin outfitul său

#America Express

Plină de tensiune, extaz și limite împinse la maxim! Acestea sunt doar câteva dintre modurile în care poate fi descrisă acțiunea de la reality show-ul „America Express”. Iar acum avem deja prima imagine cu una dintre cele nouă echipe pornite pe Drumul Soarelui: este vorba despre Iulia Albu, alături de iubitul ei, Mike.

Iulia Albu alături de iubitul ei, Mike / FOTO: arhivă personală
Iulia Albu alături de iubitul ei, Mike / FOTO: arhivă personală

Dacă am face o listă a tuturor emisiunilor care captivează publicul din țara noastră de ani întregi, fără întrerupere, „America Express” este printre, cu siguranță, printre capii de serie. Tensiune, extaz, cât și limte împinse la maxim, ar fi doar câteva dintre modalitățile în care am putea descrie acțiunea reality show-ului de la Antena 1. Iar deja avem primele imagini cu una din echipele noului sezon!

Nu mai puțin de 9 echipe concurează în acest sezon al „America Express”, ele deja aflându-se în Columbia, unde are loc competiția. În caz că încă nu știți ce nume sonore vor apărea pe micul ecran în acest sezon al emisiunii, ei bine, este vorba despre cele mai ușor de recunoscut vedete din țara noastră! De la Romică Țociu și fiul său, Cătălin, până la Alexia Eram și fratele ei, Aris, iar, mai la obiect pentru situația de acum: Iulia Albu și iubitul acesteia, Mike.  

Primele imagini cu Iulia Albu și Mike la „America Express”

Pe pagina de Instagram a Iuliei Albu a fost postată o poză cu ea, alături de iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru), cu textul: „suntem pe drumul soarelui cu toate pânzele sus”. Înainte de plecarea spre Columbia, Iulia Albu declara că: „America Express putea primi un singur răspuns din partea mea: un MARE “DA”, potrivit celor de la Antena 1. De asemenea, aceasta mai spune că este entuziasmată de experiența pe care urmează să o aibă. „Vom descoperi locuri și oameni noi”, declara Iulia Albu.

În același timp, iubitul acesteia, Mike (Mihai Alexandru), spunea că „când Iulia mi-a lansat provocarea de a o însoți in America Express am știut clar care va fi răspunsul meu.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net