Oase a părăsit echipa ”America Express” pe ultima sută de metri. Care sunt motivele reale

Fanii reality-show-ului ”America Express” sunt șocați, pentru că echipa emisiunii a plecat la filmări fără unul dintre coprezentatori. Este vorba de Oase, care, deși era pregătit să plece și abia aștepta momentul, a rămas în țară. Așadar, se va filma fără el. Fostul dansator a făcut și niște lămuriri, însă fanii nu au fost mulțumiți de acest lucru.

Oase nu mai face parte din echipa America Express
Oase nu mai face parte din echipa America Express

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare să înceapă un nou sezon din reality-show-ul ”America Express” însă trebuie să știți că acesta va fi fără Oase, pe numele lui adevărat Ionuț Dongo (45 de ani). După ce echipa a plecat, fostul dansator a apărut în câteva postări pe rețelele de socializare ca și când ar fi în România, deși el trebuia să fie prin America Latină. Adevărul a ieșit de curând la iveală și iată că bărbatul a ținut să facă niște precizări. Chiar a publicat un filmuleț pe TikTok, în care spune de ce nu a mai plecat și lasă de înțeles că și-a luat un job nou. Filmul se termină când iese pe ușă cu o geantă de livrator de mâncare.

Oase la filmarile unui videoclip
Oase la filmarile unui videoclip

”Chiar am primit multe mesaje și comentarii pe tema aceasta și nu pot decât să mă bucur și să vă mulțumesc pentru grijă! Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1 sau din echipa America Express. Motivul principal al lipsei mele din acest sezon sunt eu. Oricât de mult îmi place în familia aceea, vine un moment în viață când trebuie să te oprești, să faci un pas în lateral și să evoluezi și mai mult. Deși știu că mai am mult de lucru la mine și la tot ce vreau să devin pe toate planurile, consider că era necesar să fac o pauză, ca mai apoi să vin și cu mai multă forță, inspirație și creativitate pentru a deveni cea mai bună versiune a mea! Așa că … nu, nu a fost vorba de vreo ceartă, ci este vorba despre o mișcare de care aveam nevoie, pentru a mă aduce și mai aproape de cel ce vreau să fiu! Între timp, vara acesta ne vom bucură împreună de festivaluri și de și mai mult conținut din partea mea”, a declarat Oase, pe contul său de TikTok și în mediul online.

Oase a participat la Dancing on Ice
Oase a participat la Dancing on Ice

Surse din apropierea lui Oase ne-au mărturisit că ”în ultima vreme Ionuț nu mai avea timp de nimic și chiar a lipsit de la niște evenimente importante ale prietenilor lui. Trebuia să plece la America Express și pe ultima sută de metri s-a răzgândit. Poate a fost doar o stratagemă, însă mulți dintre prietenii lui cred că a plecat de la Antena 1 și o să se dedice altor proiecte. A devenit deja influencer. Și el este orgolios și nu vrea să spună adevărul, dar nici noi nu îl întrebăm”, ne-au spus surse din apropierea dansatorului.

Pentru cei ce nu știu, în urmă cu 4 ani, a câștigat împreună cu CRBL un sezon din ”Asia Express”, iar după aceea cei doi s-au certat destul de urât și nu-și vorbesc nici în ziua de azi.

Dublă aniversare pentru Irina Fodor

Plecată peste mări și țări, gazda emisiunii ”America Express”, Irina Fodor, a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

”Azi am dublă sărbătoare între cei dragi mie. De tată mă despart câteva mii de kilometri și vreo 8 ore de fus orar, dar am reușit să îl sun și să îi spun că îl iubesc și că nu vreau decât să îmi trăiască fericit și sănătos până la adânci bătrâneți, ca să ne bucurăm împreună de tot ce ne aduce viața.

Mona Segall & Irina Fodor la filmare
Mona Segall & Irina Fodor la filmare

În poză o vedeți pe cealaltă sărbătorită a zilei, femeia asta puternică și inspirată, care se pricepe de minune să creeze aventuri, experiențe și amintiri de neegalat pentru toți cei din jurul ei. Mă gândesc poate că nu este o coincidență, ci mai degrabă o potriveală karmică, să fiu sub aripa ei și să îi sărbătoresc pe amândoi în aceeași zi. La mulți ani sănătoși și plini de bucurii, Mon! You rock!”, a fost mesajul Irinei pentru tatăl ei și pentru Mona Segall, producătoarea reality-showului ”America Express”.

     Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net