Oase, îmbrăcat tot în paiete, s-a transformat în cadână la Dancing on Ice! Cum a arătat momentul

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Se strâng rândurile la Dancing on Ice! Echipa formată din Oase și Andreea a făcut show pe scena de gheață a emisiunii, pe ritmuri orientale. Îmbrăcat din cap până în picioare în paiete și cu turban în cap, Oase a făcut deliciul telespectatorilor. Iată ce moment amuzant a pregătit perechea!

Oase și Andreea, moment pe muzică orientală, la Dancing on Ice Foto: Instagram
Oase și Andreea, moment pe muzică orientală, la Dancing on Ice Foto: Instagram

În semifinala de sâmbătă, 16 aprilie, care a avut tematica „folclor internațional”, Oase și Andreea au intrat într-un film oriental, cu cadâne, sultani și mișcări lascive pe cele mai ademeneitoare ritmuri! Toate acestea puse, bineînțeles, într-un număr pe gheață.

Oase a dansat pe ritmuri orientale la Dancing on Ice, îmbrăcat în paiete!

„Sultanul Oase” a avut parte de un real harem pe scenă, cadânele ieșind, rând pe rând, din cortul său. Îmbrăcat în paiete, acesta a strălucit și la propriu și la figurat pe scena de gheață, chiar dacă a avut parte și de o accidentare, în urma repetițiilor deloc ușoare.

Juriul i-a observat acestuia evoluția, iar Oase și Andreea au primit în seara de semifinală cel mai mare punctaj al lor de până acum. Poate că cei doi nu au obținut cele mai mari note ale serii de gală, lipsindu-le pe alocuri și tehnica, însă partenerii sunt extrem de expresivi și reușesc să facă de fiecare dată show pe scenă.

Citește și: Irina Fodor, rochie decupată adânc pe șolduri! A purtat sau nu lenjerie intimă la Dancing on Ice?

Pe lângă dansul oriental, Oase a plusat și a inserat în numărul lor și un moment amuzant, în care a încercat câteva mișcări din buric, din perspectivă feminină. Acesta a avut în spatele ținutei un artificiu, care odată coborât, întruchipa o cadână în sutien, cu buricul gol.

Semifinala de sâmbătă, 16 aprilie, o reală provocare

Semifinala de sâmbătă seara a pus multă presiune pe concurenți, mulți dintre ei fiind accidentați și având nevoie chiar de perfuzii înainte de a urca pe scenă. Echipele formate din Sore și Grațiano și Lilian și Carmen au trecut prin această experiență neplăcută, însă partenerii au făcut tot posibilul ca în numărul lor artistic să nu se observe problemele din culise.

Dintre cele 4 echipe care au evoluat sâmbătă, 16 aprilie, doar 3 au reușit să meargă mai departe, votul publicului fiind anunțat la finalul serii. 

Citește și: Cine sunt finaliștii Dancing on Ice. O echipă a fost eliminată: «Nu mă opresc aici cu patinatul!»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net