Ce surpriză! Cine este mai în vârstă dintre cei trei jurați de la Chefi la Cuțite: Bontea, Scărlătescu sau Dumitrescu?

#Chefi la cuțite
Ultima actualizare:

Emoții, suspans și preparate delicioase au definit calea către marea finală a celei de-a 12-a ediții a show-ului culinar Chefi la Cuțite! Miercuri, 18 octombrie, are loc marea finală și cel mai probabil și ultima în care jurați îi vom vedea pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Pe cei trei chefi îi leagă o prietenie de ani de zile și de mai bine de 10 ani sunt o imagine imbatabile când vine vorba de specialiști în ale gastronomiei. Știți însă care dintre ei este cel mai în vârstă?

Sorin Bontea Florin Dumitrescu Catalin Scarlatescu jpeg

Cine este mai în vârstă dintre ei?

Cei trei chefi s-au întâlnit în 2012 când au început proiectul „Masterchef” de la PRO TV care i-a lansat pe culmile succesului. Ei formează cel mai îndrăgit trio din domeniul culinar, dar și în televiziune pentru că au o chimie aparte pe sticlă. Deși au ani de zile în televiziune și meserie, iată că dintre cei cel mai în vârstă este Bontea care are 53 de ani! Imediat îl urmează Scărlătescu ce a împlinit 51 de ani, iar Dumitrescu este cel mai mic dintre ei, având 36 de ani!

Cine este chef Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea s-a născut într-o familie modestă, cu încă alți trei frați. Cheful povestea la un moment dat că a munict foarte mult ca să ajungă unde este astăzi. Dovadă stă chiar faptul că primul job l-a obținut la 16 ani, muncind într-un restaurant din București ca ajutor de bucătar. Ulterior a muncit într-un hotel și apoi pe vasele de croazieră. Când s-a întors în țară a continuat munca aici, iar în 2012 i-a cunoscut pe Florin și Cătălin alături de care și-a început cariera în televiziune.

Chef Bontea se mândrește cu o familie frumoasă. El și soția sa s-au cunoscut la o petrecere. În momentul în care a pus ochii pe ea, a știut că acea femeie va fi sufletul său pereche. Cu inima plină de curaj, a invitat-o în oraș și i-a oferit un buchet de trandafiri - flori care au devenit un simbol al iubirii lor și pe care îi dăruiește și în prezent, menținând flacăra pasiunii lor vie. Cei doi s-au căsătorit în 1994 și din această uniune au venit pe lume cei doi copii, Miruna și Iulian.

Cine este chef Sorin Scărlătescu

Chef Scărlătescu a început să muncească în bucătărie încă din adolescență! Avea doar 16 ani pe când lucra la un hotel din Eforie Sud pe post de curier, moment în care și-a dat seama că vrea să devină bucătar. „Am văzut că cheful bucătar era cel care avea cea mai tare maşină, cea mai frumoasă casă, cei mai bine îmbrăcaţi copii şi mi-am zis că asta vreau să fiu şi eu. Cu puţin înainte să am 17 ani am făcut cunoştinţă cu ce avea să însemne un job în bucătărie. Dar primii 2-3 ani au fost departe de gătit, la vremea aceea, dacă îmi daţi voie, era altul. Erai obligat să treci prin toate departamentele din subsolul bucătăriei (manipulare marfă, curăţenie, curăţat legume etc.)”, conform unui interviu pentru VIVA.ro.

În 2004 a intrat în afaceri și s-a asociat cu un afacerist italian. Ulterior și-a deschis 3 restaurante. În prezent are o relație de aproape 3 ani cu actrița Doina Teodoru. 

Cine este chef Florin Dumitrescu

Cât despre chef Dumitrescu acesta și-a început cariera culinară la vârsta de 14 ani când tatăl său l-a angajat într-un restaurant. Cu timpul a început să-i placă mult meserie de bucătar și apoi a plecat în Italia unde a învățat arta culinară.

Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul 8 milioane de lei, iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaș pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui”, a povestit Dumitrescu.

Când s-a întors a întâlnit-o și pe soția sa Cristina Sima cu care este căsătorit de aproximati 13 ani și cu care are două fetițe.

„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii.

Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine Fructul Interzis și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei.

Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon.”, a povestit Dumitrescu la un moment dat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net