Ce a făcut Chef Florin Dumitrescu, la scurt timp după „despărțirea” de Antena 1: „După câteva zile în care…”

Cel mai recent scandal din lumea televiziune i-a avut protagoniști pe bucătarii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, jurații emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, care au ales să nu mai facă parte din cadrul proiectului de la Antena 1. 

Ce face Florin Dumitrescu după Chefi la cuțite / foto: Captură TV
Ce face Florin Dumitrescu după Chefi la cuțite / foto: Captură TV

Faptul că au decis să plece cu doar o lună înainte de filmarea noului sezon a creat un soi de furie în social media și nu puțini au fost cei care i-au criticat aspru pe foștii jurați „Chefi la cuțite”. Totuși,  Florin Dumitrescu are parte de susținere din partea fanilor lui, care și-au exprimat admirația față de el în cadrul ultimei sale postări de pe Facebook. 

Florin Dumitrescu, timp de calitate cu familia lui 

După ultimele zile pline de agitație de care a avut parte, chef Florin Dumitrescu își găsește liniștea în sânul familiei sale. Are grijă să petreacă timp de calitate cu soția și fetele lor, și împărtășește cu fanii toate sentimentele frumoase pe care le traversează.

„După câteva zile în care am luat la pas Bucureștiul, am descoperit că cea mai frumoasă comoară tot în Dămăroaia o găsesc. O săptămână minunată să aveți!”, a scris chef Florin Dumitrescu, în dreptul fotografiilor cu soția și fiicele lor. 

Postarea lui Florin Dumitrescu / foto: Captură Facebook
Postarea lui Florin Dumitrescu / foto: Captură Facebook

„Încărcați bateriile și porniți un alt proiect” 

Deși mulți au fost cei care l-au criticat pentru faptul că a decis să părăsească proiectul de la Antena1, fanii îi sunt aproape indiferent de context și îl susțin așa cum ei știu mai bine, fapt care se vede și în comentariile primite. 

„Să fiți sănătoși și fericiți! Sper să vă reîntâlnesc pe un alt canal de televiziune. Sunt cu ochii pe voi, pentru că sunteți minunați!  Mult succes în tot ce faceți!”;

„Mândria părinților sunt copiii. Sunteți frumoși și fericiți toată familia. Felicitări!”;

„Familie frumoasă. Clipele cele mai frumoase sunt în familie, unde găsești liniștea de care ai nevoie. Restul trecător, ca noi prin viață. Încărcați bateriile și porniți un alt proiect. Timpul trece...lasă urme în suflet. Sănătate, Iubire, Fericire, Respect.”;

„Îmi pare rău că nu mai faci parte din proiectul „Chefi la cuțite”, dar să fiți voi fericiți și sănătoși, asta e important. Mult succes pe mai departe!”, au fost doar o parte dintre comentariile primite de chef Florin Dumitrescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net