Doina Teodoru, prima reacție după plecarea lui Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuţite”. Ce a zis despre decizia iubitului ei: „Ok, îmi pare rău”

#Chefi la cuțite

După vestea că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au ales să părăsească cea mai îndrăgită emisiune culinară, „Chefi la cuțite” de la Antena 1, s-a declanșat o adevărată dezbatere în mediul online și chiar câteva vedete de la noi au avut câte ceva de zis. Însă, cum și când au aflat partenerele lor de viață despre plecarea lor și renunțarea la rolurile de chef? Ei bine, Doina Teodoru a vorbit despre decizia iubitului ei, Cătălin Scărlătescu. Ce a zis aceasta?

Cum a aflat Doina Teodoru, iubita lui Scărlătescu, despre plecarea celor trei chefi / Foto: Click!
Cum a aflat Doina Teodoru, iubita lui Scărlătescu, despre plecarea celor trei chefi / Foto: Click!

De mai bine de câțiva ani, Doina Teodora (33 de ani), în ciuda diferenței de vârstă, fiind mai mică cu 17 ani decât celebrul bucătar, trăiește o frumoasă poveste de dragostea alături de Cătălin Scărlătescu (51 de ani). Și, deși se iubesc și sunt alături unul de celălalt, se pare că actrița a aflat vestea plecării celor trei jurați de la „Chefi la cuțite” în același timp cu restul lumii. Și nu numai fanii și producătorii au fost surprinși de hotărârea chefilor, ci chiar și iubita lui.

Doina Teodoru, despre plecarea lui Scărlătescu de la „Chefi la Cuțite”

Cei doi sunt alături unul de celălalt și se sprijină atât în momentele fericite, cât și în cele mai puțin fericite. Astfel că, Doina Teodoru a dezvăluit că îl susține în continuare pe partenerul ei și a făcut aluzie la proiectele lui viitoare.

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: «Vezi că se întâmplă lucrurile astea». «Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal». Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a declarat Doina Teoodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, pentru Ego.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net