Dan Negru, reacție după plecarea Chefilor de la Antena 1 și Valeriu Lazarov: „Noi, ăștialalți, Negru, Mona Segal, Brenciu, Bartoș suntem mărunți”

Ultima actualizare:

A venit și reacția vedetei Kanal D, Dan Negru, despre plecarea celor trei Chefi de la Antena 1.

Dan Negru (52 de ani), profesionist și om cu ștate vechi în televiziune, Regele Audiențelor și al Revelioanelor, și-a exprimat și el punctul de vedere cu privire la ceea ce s-a întâmplat în emisiunea „Chefi la Cuțite” de la Antena 1 și „revoluția” pe care Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și  Cătălin Scărlătescu au declanșat-o odată cu plecarea lor. Prezentatorul TV își dorește să tragă un semnal de alarmă și să îndrepte astfel ceea ce consideră că s-a întâmplat greșit. Cu această ocazie, Negru îl aduce în atenția tuturor, din nou pe cel mai bun producător de televiziune din România, Valeriu Lazarov, care a avut încredere în el și i-a dat șansa să ajungă unde este astăzi!

Transferul bucătarilor a făcut să se vorbească și despre oamenii din spatele TV. Totuși, când vorbim despre “cel mai bun producător TV român” să nu-l uităm pe singurul validat în lume: Valeriu Lazarov. Noi, ăștialalți, Negru, Mona Segal, Brenciu, Bartoș suntem mărunți! Noi doar am cumpărat formate TV din străinătate, Lazarov le-a creat. Noi am făcut playback. Lazarov a inventat. A construit trustul Mediaset unde a și fost președintele consiliului de administrație, a fost directorul TVE și TeleCinco, a construit show-uri și vedete mondiale. În interviuri, Alex Pina, creatorul serialului “Casa del Papel” îl amintește ca fiind cel care l-a lansat. Și Penelope Cruz o face. Pe mine altfel m-au privit Carlo Conti sau Thomas Gottschalk când au aflat că am fost discipolul lui Lazarov. La 10 ani de la moartea lui, presa din Spania îl amintea ca fiind “omul care a colorat televiziunea”. Când Real Madrid câștigă vreun trofeu, în Europa se redifuzează primul film în care a apărut echipa, “Ireal Madrid”, realizat  de Lazarov în anii ‘60.“N-am avut eu ideea”, îmi spunea cu smerenie. “Bernabeu mi-a sugerat-o”.  Azi, Santiago Bernabeu, prietenul lui Lazarov, dă numele stadionului Real. Smernia o recomand butoaielor goale care fac gălăgie! Lazarov o avea. Când era lăudat, îl amintea pe Tudor Vornicu. Noi tăcem când suntem lăudați. Pentru că trecutul să fie uitat e de-ajuns ca cei de azi să tacă. Înaintea lui Smiley a fost Dan Spătaru, înaintea lui Hagi a fost Dobrin. Altfel construim mereu pe nisip. Altfel, avem profesioniști fără moralitate! Între un om moral și un profesionist eu îl aleg pe cel moral!”, este de părere Dan Negru, care spune mereu lucrurilor pe nume!

Ce spune Dan Negru despre statul român

Dan Negru nu se sfiește niciodată să vorbească pe șleau despre tot ceea ce se întâmplă. În contextul războiului din Israel, prezentatorul TV a fost de părere că statul român trebuia să ajute românii repatriați din Israel, și aceștia să nu plătească la suprataxe biletele de avion pentru a se putea întoarce acasă și a scăpa din zona de conflict.

M-a speriat umilința cu care statul i-a tratat pe românii repatriați din Israel. Măcar în declarații să fi fost mai umani! "Statul nu face caritate" a spus guvernu' și i-a suprataxat la bani pe toți cei care s-au repatriat cu Tarom. Ba da! Statul trebuie să și dea, nu doar ne ia! Așa cum statul a ajutat financiar cetățenii ucraineni care fug de război, o poate face și cu românii care fug de război!Până și bulgarii și-au repatriat gratuit cetățenii. Spaniolii, portughezii și multe alte țări au făcut-o!Statul român și-a suprataxat cetățenii în caz de forță majoră!Speriați-vă! La un posibil cutremur, statul ne va taxa salvarea de sub dărâmături! Fiți umani măcar în declarații! Învățați bunătatea! Bunătatea e singura măsură a omului!”, a mai completat atunci Dan Negru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net