Ce a spus Iisus „în locul unde azi cad bombe”! Dan Negru, mesaj cu impact puternic despre războiul din Israel

Ultima actualizare:

Dan Negru, mesaj cu impact puternic după începutul războiului din Israel. Este a treia zi de ciocniri între Hamas și Israel, începute sâmbătă, 7 octombrie 2023. Sute de cetățeni români, în vacanță sau aflați în pelerinaj în Țara Sfântă, au fost prinși în război, iar vedetele de la noi transmit mesaje emoționante pentru cei care trec prin momente cumplite în Israel. Prezentatorul TV Dan Negru (52 de ani) a ținut, însă, să le transmită fanilor săi, prin intermediul rețelelor de socializare, alt mesaj.

Dan Negru, mesaj cu impact puternic după începutul războiului din Israel / Foto: Colaj Click!
Dan Negru, mesaj cu impact puternic după începutul războiului din Israel / Foto: Colaj Click!

Dan Negru, mesaj despre războiul din Israel

Dacă Maia Morgenstern (61 de ani) a transmis un mesaj emoționant pentru cei care trec prin momente cumplite în Israel, exprimându-și durerea și susținerea, atât față de rudele sale care locuiesc în Israel, dar și față de locuitorii care sunt martori și victime ale acestui război devastator, iată că Dan Negru (52 de ani) a ales să le spună altceva urmăritorilor. Ce mesaj a publicat prezentatorul TV pe pagina sa personală de Instagram?

„Văd declarațiile celor care se bat acum în Israel: «Vom riposta dur», spun unii. «Nu vom avea milă», spun ceilalți. «Vă las PACEA mea», a spus Iisus în locul unde azi sunt bombe. Degeaba două mii de ani ...”, a transmis prezentatorul TV Dan Negru, pe contul său personal de Instagram.

Situația românilor din Israel

Sute de cetățeni români au fost prinși în războiul dintre Hamas și Israel, iar încă de duminică pe aeropotul Otopeni au început să aterizeze aeronavele care i-au adus în țară pe conaționali. Însă, pentru românii care se află în Fâșia Gaza, situația este mai complicată. Acolo trăiesc aproximativ 350 de români și dintre aceștia 100 au cerut să fie repatriați.

„Avem o situație a românilor din Fâșia Gaza, situația e extrem de complicată, suntem în contact cu o parte din ei, avem situația celor care doresc și au solicitat evacuare si repatriere, suntem in dialog cu autoritățile israeliene, dar si cu cele din țările vecine. Solicitarea de evacuare o avem de la 100 de persoane. În jur de 350 de români sunt în Fâșia Gaza, dar nu toți au solicitat evacuarea”, a precizat ministrului de Externe Luminiţa Odobescu.

Totodată, un cetățean român a murit într-unul din atacurile grupării teroriste Hamas asupra Israelului. Este vorba despre un soldat care activa în armata israeliană și care avea dublă cetățenie, română și israeliană.

„Profund întristați de pierderea unui cetățean cu dublă cetățenie care deservește în armata israeliană. Sincere condoleanțe familiei victimei. Suntem solidari cu Israelul în aceste vremuri dificile. România condamnă ferm atacurile în curs asupra populației Israelului”, a transmis MAE.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net