Municipiul Braşov își arată solidaritatea cu Israelul după atacurile de sâmbătă. Ce mesaj transmite

Ultima actualizare:

Municipiul Brașov este înfrățit cu orașul Rishon LeZion din Israel din 1996. După atacurile brutale asupra țării din partea teroriștilor Hamas, autoritățile locale vor face un gest pentru a-și arăta solidaritatea cu cetățenii israelieni. Literele de pe Tâmpa şi clădirea primăriei vor fi luminate în culorile acestui stat, alb şi albastru, informează Agerpres.

brasov 4077121 1280 jpg

„Mesajul nostru de solidaritate”

Municipiul Braşov îşi arată solidaritatea cu Israelul iluminând literele de pe Tâmpa şi clădirea primăriei în culorile acestui stat, alb şi albastru.

Totodată, primarul municipiului, Allen Coliban, a trimis, luni, un mesaj de sprijin cetăţenilor oraşului înfrăţit Rsihon LeZion, care a înregistrat răniţi în urma atacurilor de sâmbătă.

"În acest moment greu pentru statul Israel şi pentru prietenii noştri din Rishon LeZion, le transmit mesajul nostru de solidaritate. România şi Braşovul au legături foarte strânse cu Israel. Pe lângă relaţia de înfrăţire de pe care o avem, de 27 de ani, cu Rishon LeZion, Braşovul este în primele cinci oraşe din România ca număr de afaceri deschise de cetăţeni din Israel, unul dintre oraşele cele mai vizitate de turiştii din această ţară şi, totodată, avem o comunitate evreiască foarte activă, care şi-a adus o contribuţie importantă la dezvoltarea Braşovului. În aceste momente tragice, le suntem alături", a precizat primarul Allen Coliban.

În urma atacurilor cu rachetă ale grupării Hamas de sâmbătă, 7 octombrie, din sudul Israelului, au fost raportaţi cel puţin 700 de morţi şi 2.000 de răniţi.

În urma atacurilor cu rachete ale grupării Hamas de sâmbătă, 7 octombrie, din sudul Israelului, au fost raportaţi cel puţin 700 de morţi şi 2.000 de răniţi. Teroriștii au lansat în două zile 5000 de rachete asupra țării, au ucis civili și au luat ostatici. Nu se știe cu exactitate câți civili au fost luați cu forța și i-au duși în Fâșia Gaza. Se vorbește de aproximativ 100, printre aceștia fiind și cetățeni străini. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
WhatsApp Image 2024 04 13 at 15 35 10 jpeg
Constantin Brâncuşi
preot constantin necula tineri jpg
Sushi FOTO Shutterstock jpg
drum dacia1 jpg
gard pexels jpg
animale de companie freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net