Maia Morgenstern, apel la umanitate în urma războiului din Israel. Mesajul care a emoționat o lume întreagă: „Vă rog și eu, dragi prieteni...!

Actrița Maia Morgenstern transmite un mesaj emoționant pentru cei care trec prin momente cumplite în Israel. Artista cu origini evreiești și-a exprimat durereași susținerea atât față de rudele sale care locuiesc în Israel, dar și față de locuitorii care sunt martori și victime ale acestui război devastator. 

Momente de groază în Israel
Momente de groază în Israel

Momente de groază în Israel

Este a treia zi de ciocniri, iar până în acest moment s-au înregistrat 1.100 de morți de ambele părți (700 de israelieni și 400 de palestinieni), iar răniții sunt cu miile, conform BBC. Israelul este atacat fără încetare, iar teroriștii Hamas au cucerit deja șapte așezări comunitare și au lovit cu peste 5000 de rachete. Mii de civili se ascund în bucăre în orașele din Israel, alții au căzut ostatici în mâinile teroriștilor și au fost duși în Gaza. Printre oamenii care sunt expuși la aceste atrocități se regăsesc și membrii din familia actriței Maia Morgenstern.

Mesajul transmis de Maia Morgenstern

Ceea ce trăiesc oamenii în acele momente este un adevărat coșmar și nu puține sunt mărturiile celor care spun că abia au reușit să scape cu viață. Actrița a transmis pe rețelele de socializare și un mesaj prin care face apel la umanitate pentru a se ruga pentru cei care sunt prinși în acel iad. 

„Cu toată inima, din tot sufletul alături de Israel! Pentru PACE! Pentru VIAȚĂ!

Astăzi de dimineață m-a sunat Puiu, Puiu Rappaport. Fratele meu, unchiul meu, prietenul meu, familia mea. Mereu vesel, optimist, puternic, binedispus, tonic. Mereu pus pe glume, mereu o vorbă de duh, mereu o binecuvântare sau o amintire prețioasă de împărtășit. Mereu un sfat bun, o încurajare: o să fie bine! Îți suntem alături! Hai fruntea sus! Suntem o familie! Suntem noi!!

Ne sunăm de sărbători, avem atâtea de povestit. Și mereu aceeași discuție: ei? Când mai vii pe la noi? Când mai vii pe'acasă? Israel e acasă! Te așteptăm cu drag, cu soare, cu mare, cu măsline, cu humus, cu cântece vechi, cu copiii, cu nepoții, cu miere, cu fructe...curmale și portocale. Poate, am să vin sigur! În vacanță. Israel e acasă! Astăzi Puiu m-a sunat plângând. Apel video: plângea tare Puiu. Are peste 80 de ani, are copii, are nepoți..

<<Nu pot, mi-a spus, nu pot să vorbesc. Mai bine scriu.>> Niciodată nu l-am văzut plângând. Poate doar când a murit MAMA. Sau TITI- Isac Rappaport, fratele său.

M-a rugat să scriu un mesaj. De susținere. Suntem alături de voi! Vă susținem! Vă avem în gândurile și în inimile noastre! Suntem o familie!

Alături de Israel!

...acum vă rog și eu, la rândul meu, pe voi, dragi prieteni! Voi, cei care iubiți Israelul, pentru care Israel înseamnă destinație de vacanță sau loc al spiritualității... sau prilej de împlinire profesională sau...

Vă rog mult: un cuvânt bun, un gând de susținere!

Vă mulțumesc.”, a transmis Maia Morgenstern pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net