Ruby, mesaj din Israel, în contextul războiului cutremurător. În ce stare se află artista: „Lumea e în panică”

Dacă Ana Baniciu și Raluka au fost mai norocoase și au reușit să se întoarcă în țară sâmbătă noaptea din Israel, cu o cursă specială, chiar în ziua în care a izbucnit razboiul si atacul grupării teroriste Hamas, Ruby (34 de ani) se află încă la Tel Aviv.

Artista este nerăbdătoare să se întoarcă și ea acasă, la București și a anunțat acum 3 ore pe Instagram că a „apucat” un zbor de întoarcere pentru mâine.

Nu vă faceți griji suntem bine. Zborul pe care l-am apucat este cel de mâine. Dar e OK, după cum vedeți. Ne temem de ce s-ar putea întâmpla, dar este OK. Ieri nu s-a întâmplat nimic. Ieri nu a fost nicio sirenă aici, nu a fost nicio rachetă, doar că e un pic îngrijorător. Oamenii aici și au reluat  activitatea, își fac treburile, se aprovizionează magazinele, sunt deschise magazinele, circulă autobuzele. Sportul e esențial aici și pe vreme de război.  Să știți că și alaltăseară când era jale, oamenii făceau sport aici, după ce s-au auzit sirenele. Sunt o grămadă de oameni pe stradă, inclusivi bătrânei. Pare că nimeni nu-și face griji aici, ori sunt inconștienți ori știu ei mai bine”, a povestit Ruby mai devreme, ușor neliniștită.

Are buncărul în dormitor

Alertă de război a prins-o și pe Ruby în Israel care s-a cam speriat în acest weekend de ceea ce a văzut pe cer și de atmosfera creată pe străzile din Israel. Artista nu este singură acolo ci în compania unui prieten.

"Este alertă, este stare de război, aici a început războiul de dimineață, 5000 de rachete și toată lumea a ieșit acum. Toată lumea e în panică, păsările zboară haotic", a povestit Ruby, șocată și speriată în același timp, pe Instagram. 

"Deci am descoperit că buncărul în care trebuie să ne adăpostim este chiar dormitorul, are două uși care se închid așa... Fereastra asta mică prin care nu trece nici bomba atomică, cică. Nu înțeleg ce, cum! E haos! Dacă se aud sirenele iar, să intrăm în buncăr. Doamne ferește! Nu mai e nimeni, nimeni pe străzi, la plajă. S-a refugiat, în mare parte, toată lumea. Am ieșit mai devreme să ne luăm suc și asta e, vedem ce se întâmplă. Doamne ferește de ceva rău”, a povestit Ruby în cursul zilei de sâmbătă pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net