Ruby, așa cum nu ai mai văzut-o! Artista, surprinsă într-o ipostază inedită. Până și Jador a rămas impresionat: „Regina mea!"

Au început filmările pentru un nou sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi”, cu simpaticul Nea Mărin. Ruby a fost în centrul atenției și a făcut show la mulsul caprelor, unde a devenit expertă! I-a stârnit admirația lui Jador. 

Vine un nou sezon <<Poftiți pe la noi,> cu noi surprize”, a anunțat simpaticul Nea Mărin, zilele trecute. Vedete precum Ruby, Liviu Vârciu, Jador, chef Patrizia Paglieri și Rikito Watanabe filmează de zor, zilele acestea, pe plaja sălbatică de la Corbu, la Colibe, un cătun arhaic românesc de la malul mării, unde vedetele se întrec să ducă la capăt sarcinile trasate de Nea Mărin.

Viața la sat o prinde de minune pe cântăreața Ruby. Solista s-a autointiluat pe Instagram „Miss fata de la țară” și s-a specializat, mai nou, în mulsul caprelor, animăluțele ei favorite din gospodărie. Ruby și Liviu Vârciu par a se descurca cel mai bine cu sarcinile din gospodărie date de exigentul Nea Mărin.

Ruby a și postat mândră, pe rețele de socializare, imagini mulgând mai multe căprițe, ca o adevărată profesionistă. Și Liviu Vârciu e expert după mai multe lecții luate de la Nea Mărin și a obținut o producție impresionantă de lapte.

Ruby și Jador „Regele și regina! S-au unit legendele să facă istorie!”

Jador a postat și el pe contul de socializare câteva imagini de la filmări, fotografiindu-se alături de focoasa Ruby.

King and Queen (n.r.: Regele și regina)”, a fost mesajul scris de Jador, alături de fotografiile postate.

S-au unit legendele să facă istorie”, „Ce frumoși sunteți”, „Ce cuplu minunat! V-am pupat”, „Casă de piatră!”, au fost doar câteva dintre comentarii de apreciere venite din partea fanilor lui Jador, care, momentan, a declarat că este singur ca pasărea cerului, după despărțirea de iubită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net