Liviu Vârciu, moment de maximă sinceritate! Care este, de fapt, relația cu Nea Mărin: „E omul care..”

#Exclusiv Click!

Liviu Vârciu (42 de ani) se bucură din plin de succes. Artistul și prezentatorul TV este pe o pantă ascendentă, atât în carieră, cât și în viața personală, așa că nu poate să fie decât fericit. Iar atunci când urcă pe scenă cu trupa L.A., publicul explodează la propriu, așa cum s-a întâmplat și duminică seară, pe scena We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea. Dar așa se întâmplă și între Vârciu și bunul său prieten, Nea Mărin, despre care prezentatorul de la Antena 1 are numai cuvinte de laudă ,dar recunoaște că atunci când Nea Mărin îl altoiește, o face chiar pe bune!

Liviu, cum mai este Nea Mărin? Cât de tare te mai enervează?

Cât de tare? Zi-mi o notă, de la cât la cât?

Păi tu știi!

De la zero la o mie, mă enervează un milion!

Dar îl iubești în același timp!

Îl iubesc tot la fel! De la zero la o mie, un milion!

Ce înseamnă el pentru tine, din toate punctele de vedere?

E omul care a fost lângă mine, din toate punctele de vedere. E omul care m-a sfătuit! Sfaturile lui tot timpul au fost sfaturi bune! Și cu casa, „Băi, uite, hai fă-ți casă așa, că eu tot eram truli-buli, cumva m-a dirijat așa, din spate, și am ajuns să trăiesc viața asta pe care eu nu o credeam vreodată, atât de frumos, așa. Am o familie minunată, am o femeie care mă iubește și mă respectă, e o mamă iubitoare, adică frumoasă... Ce poți să-ți mai dorești? Am o carieră care e tot în urcare, cuvintele se găsesc greu, pentru că îmi este greu să vorbesc despre lucrurile astea, pentru că eu și realizez în același timp, știi!

Ești un om realizat! Acum se vede această ascensiune a ta și că pui suflet în tot ceea ce faci!

Eu cred că dacă nu pui suflet în orice ai face, nu ai cum să reușești! Iubesc tot ceea ce fac! Acum vreau să fac partea a doua la „Zăpadă, Ceai și Dragoste!". Mi-a ajutat  Dumnezeu să fac un film care a mers foarte bine, am avut problemele cu pandemia, asta a fost, dar acum lucrăm la a doua parte.

Cum a fost cu filmul? Știu că soția ta și-a vândut un apartament ca să te ajute atunci. Ați recuperat costurile?

Da, am vândut un apartament ca să pot să-l... Din fericire, nu am pierdut niciun ban la film și am încredere. Tocmai de asta îl fac și pe al doilea, pentru că vreau să și câștig ceva! Asta este ideea. Să și câștig ceva!

Vorbeam de Nea Mărin și vreau să te întreb dacă îl consideri un al doilea tată  și dacă îi mai ceri sfaturi din când în când, când simți așa că te mai poticnești?

Da, nu trebuie să îi cer eu sfaturi că mi le dă el singur. Adică el mă cunoaște atât de bine, încât el simte tot ce e cu mine. Și mă trezesc noaptea cu telefon, mă trezesc dimineața: „Băi, ia fii atent aici, ia zi-mi, ce faci? Cum ești?”. De asta îl iubesc foarte tare și de asta  bătăile pe  care eu le iau, că acum, pe bune, Nea Mărin nu glumește! Nea Mărin chiar dă, adică nu… E un nebun frumos! Nu le simt, mi le dă din dragoste. Oricum eu am fost bătut și de mama și de tata și de profesori, adică tot din dragoste fac și treaba asta.

Adică, te duci de plăcere la el la emisiune, practic!

Cu siguranță! Singurul lucru care mă deranjează groaznic, e dimineața aia în care mă trezește, atunci îl urăsc din  tot sufletul meu.

O să joci și într-o producție la Antena 1?

Joc într-o producție la Antena 1, un serial, o comedie foarte bine scrisă, cu un casting foarte bun și pregătesc și filmul, partea a doua la „Zăpadă, Ceai și Dragoste!"

Ce rol ai în comedia asta?

Am rol principal, am un rol bun, dar nu știu dacă pot să spun mai multe. 

Îl face Ruxandra Ion?

Nu îl face Ruxandra, îl face Ducu, băiatul ei.

Cum îți merge cu emisiunea de la Antena 1?

Foarte bine! Am mai filmat încă un sezon, în septembrie mai filmăm, e bine! Cu timpul stăm mai prost, dar în rest… Am zis cât pot eu și sunt în putere să trag, le trag ca să fie bine!

Faci un cuplu foarte tare pe scenă cu Andrei. Cum sunteți voi, așa, și în viața reală?

Suntem frați! Eu cu Andrei, nu există! Cred că suntem mai mult decât frați! Ne respectăm! E singurul om care m-a înțeles, care îmi cunoaște nervii, stările, ne știm de atâția ani, nu am ce să spun!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ucrainence Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
banner costin mărculescu png
oana roman jpg
chirs martin babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net