Liviu Vârciu, mândru din cale afară! Uite ce face fiica sa cea mică, la numai 5 ani: „Ne-au dat lacrimile”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu (42 de ani) este mândru din cale afară de fiica sa cea mica, Anastasia (5 ani). În weekend, prichindica a reușit să își emoționeze părinții până la lacrimi atunci când a urcat pe scenă, în calitate de balerină. Contactată de Click!, Anda Călin (33 de ani), femeia care a reușit să îl cumințească pe prezentatorul de la Antena 1 ne-a povestit, în detaliu, ce sentimente i-au încercat pe amândoi atunci când și-a văzut fiica într-un moment artistic.

Liviu Vârciu are trei copii pe care îi adoră! Doi micuți din relația de iubire cu Anda Călin: pe Anastasia (5 ani) și pe Matei (3 ani) dar și pe Carmina (21 de ani) dintr-o relație eșuată pe care prezentatorul de televiziune a avut-o în tinerețile sale.

Fiica cea mică a lui Vârciu, balerină la numai 5 ani!

Zglobiu din fire și muncitor din cale afară, Vârciu mereu a pus pe primul loc binele copiiilor săi. Astfel, că în acest weekend, Liviu împreună cu partenera sa de viață, Anda Călin au trăit clipe de neuitat oferite de fiica lor, Anastasia pe scena Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din București, deoarece micuța a avut un moment artistic, pe scenă, în calitate de balerină.

 „Sunt la un spectacol rock. Noua mea pasiune să fiu aici!”, a spus mândru tătic într-un video când fiica sa era pe scenă.

Contactată de Click!, Anda Călin ne-a povestit în detaliu prin ce clipe deosebite au trecut amândoi datorită prichindelului său.

„Anastasia face balet de un an cu pauză în vacanțe! Face balet la noi în cartier. Am avut norocul să descoperim o doamnă instructor foarte implicată, pe care Anastasia o simpatizează mult. Inițial am dus-o la balet pentru o dezvoltare armonioasă a corpului, dar am fost surprisa să o văd atât de entuziasmată și încântată. Acum, după ce în weekend grupa ei a câștigat locul 1 la un concurs de dans, este și mai motivată și își dorește să participe la toate concursurile care se vor ivi.

Mie și lui Liviu ne-au dat lacrimile în acele clipe când ne-am văzut fetița pe scenă, a fost extrem de emoționant. Liviu chiar a ieșit din sală imediat după dansul lor, să ia o gura de aer! E foarte greu uneori cu doi copii, dar vin momente care anulează orice greutate și oboseala”, a declarat Anda Călin pentru Click!

Click! spune

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de mai bine de șapte ani. Relația lor amoroasă a fost încercată de multe ori, însă iubirea lor a fost mai puternică și au rezistat împreună. În momentul de față cei doi duc un trai fără griji, alături de prichindeii lor, într-o vilă de lux din zona Băneasa, din Capitală. Liviu mai are o fată, Carmina (21 ani) din relația cu Ami Teiceanu, iar de curând adolescenta s-a mutat la București. Până acum ea locuise în Arad alături de mama ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net