Cum arată și cine este Larisa, fiica celebrului Nea Marin?

Ultima actualizare:

Larisa Barbu, fiica lui Nea Mărin, a participat alături de celebrul ei tată la show-ul de senzație Stand-Up Revolution, în cadrul audițiilor. La provocare au mai răspuns și alte vedete, precum Anca Serea și Sonia Ferrari. Mulți însă se întreabă cu ce se ocupă mai exact Larisa Barbu, mezina gazdei de la «Poftiți pe la noi!».

image

Nea Mărin, 64 de ani, și fiica sa cea mică, Larisa Barbu, în vârstă de 34 de ani, au făcut o reprezentație superbă pe scena Stand-up Revolution, spațiu pe care l-au transformat într-un fascinant ring de dans, acompaniați de o întreagă trupă. Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească spectaculosul moment, vineri seară de la 22:30, pe Antena 1 și pe Antena Play. 

Citește și: Andreea Esca, rol inedit pentru Revelionul PRO TV. Vedeta a strălucit alături de Andi Moisescu

Publicul va avea parte de un show pe cinste, în care noi concurenți își vor încerca norocul la o carieră în stand-up, sub privirile atente ale lui Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea. Juriul nu se va abține nici de la comentarii savuroase, așa că ediția se anunță a fi una fabuloasă. 

Una dintre surprizele serii va fi Larisa Barbu, mezina lui Nea Marin, pe care telespectatorii vor avea ocazia să o cunoască și să afle informații inedite despre ea.

Nu rata nici: Theo Rose, momente fierbinți cu Denis Hanganu! „Să nu se uite tata la episodul 9 din Clanul că e... vaaai!”

Fiica cea mică a coregrafului nu s-a putut ține departe de zona artistică. După terminarea facultății în cadrul ASE, Larisa Barbu a studiat Etnologie și Folclor, iar ulterior a pășit pe urmele tatălui său și a devenit profesoară de dansuri populare. Maestrul Nea Mărin este foarte mândru de ea, așa că împreună au înființat o școală de dansuri folclorice, unde amândoi predau coregrafii din diferite zone ale țării. 

Nea Mărin, dezvăluiri inedite despre dansul său preferat

Nea Mărin a surprins juriul cu apariția sa la Stand-Up Revolution, acesta având-o alături și pe Larisa Barbu.

Maria Popovici și-a manifestat entuziasmul cu privire la acest moment, în culisele show-ului: „Nu ne așteptăm că tocmai la Stand-Up Revolution să vină Nea Mărin, în persoană – care a fost atât de drăguț cu mine, când am sărit la Splash!“.

Află și: Floarea şi Gheorghe, prietenie de 25 de ani! „Noi avem ce să spunem, slavă Domnului”

Nea Mărin a povestit despre dansul călușului, care este printre preferatele sale, și și-a amintit de obiceiurile tradiționale, din copilărie, specifice acestui dans.   

„Înainte cu o săptămână, se adunau călușarii undeva la marginea satului, veneau cu căruțele, nu cu mașinile ca acum, își priponeau animalele să pască și ei începeau să probeze călușul. Așa-i spuneau, nu să-l învețe. Primul lucru pe care-l făceau, trebuiau să își aleagă conducătorii: vătaful, ajutorul de vătaf, bufonul – mutul, ăla era tot timpul de nelipsit dintre ei și stegarul – cel care se ocupa să aducă acea prăjină, pe care trebuia să pună: spice de grâu, pelin, marama de borangic“, a spus dansatorul.
Dan Badea nu s-a putut abține de la o autoironie fină și a exclamat:

„Ce frumos ne-a descris!“

Anca Serea, roast la adresa soțului ei, Adrian Sînă

Anca Serea a făcut un roast de zile mari despre viața de familie alături de soțul ei Adrian Sînă și copii lor.

De 21 de ani – nu știu câți dintre voi știți – sunt angajată cu normă întreagă ca mamă, ca mămică. Pot spune că am o carieră serioasă în spate, după ce am trecut prin șase «joburi-cheie»: trei fete și trei băieți. Mă rog, așa a vrut Dumnezeu, sunt norocoasă. Soțul meu crede, dragul de el, care nu e aici, e acasă, că la mine e un fel de promoție: la patru copii mai primesc doi gratis“, a spus prezentatoarea Anca Serea.

Cred că aș fi o iubită foarte bună, pentru că înțeleg distracția FIFA, atunci când ne uităm la un film, nu întreb: «Cine e ăla?», dacă mă întrebi ce am, chiar îți zic ce am. Plus că nu trebuie să îmi cunoști părinții… pentru că nici ei nu vor să mă cunoască pe mine“. Întregul moment va putea fi urmărit mâine seară, de la 22:30, la Antena 1.

Telespectatorii vor avea parte și de reprezentații din partea lui Vlad Bieltz, Roxanei Maya, Paul Szabo, Gabriel Dogaru, Simon Sage, Raul Vodă. Emisiunea va putea fi vizionată integral, vineri 12 noiembrie, de la 22:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net