Floarea şi Gheorghe, prietenie de 25 de ani! „Noi avem ce să spunem, slavă Domnului”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Actorii Maria Buză şi Marius Rizea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri comice: soţii Floarea şi Gheorghe. Cei doi au revenit pe micile ecrane în această formulă, după o pauză de cinci ani, pentru noul sezon al emisiunii „O dată-n viaţă”, prezentat de Iuliana Tudor la TVR 1. Şi, cu această ocazie, au povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce prietenie veche îi leagă în viaţa de zi cu zi.

După cinci ani de pauză, cei doi actori au revenit la TVR în emisiunea “O dată-n viață”
După cinci ani de pauză, cei doi actori au revenit la TVR în emisiunea “O dată-n viață”

Puţini sunt cei care ştiu că pe Maria Buză (53 de ani) şi pe Marius Rizea (46 de ani) îi leagă o prietenie foarte veche. Cei doi se cunosc de peste 25 de ani, de pe vremea când erau în facultatea de teatru, unde au fost colegi.

„Suntem prieteni de-o viaţă! Ne cunoaştem din facultate. Eu am absolvit în 1998, ea e mai mare cu un an, a terminat înaintea mea. Atunci ne-am cunoscut. Ne ştim, practic, din ’94-’95”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Marius Rizea.

Tot el ne-a mai spus că au tot lucrat împreună, de-a lungul timpului: „Am mai colaborat, pentru că am fost colegi şi la Teatrul Naţional o perioadă. Apoi, ea a ales să fie actriţă independentă şi îşi face treaba la fel de bine. Ne revedem, de fiecare dată, cu mare plăcere, mai ales acum, când ne reîntâlnim cu persoanajele acestea. Şi am fost colegi şi în serialul «Adela», de la Antena 1, o perioadă, până i-au omorât ei personajul”.

Actorii Maria Buză şi Marius Rizea au desluşit împreună tainele meseriei
Actorii Maria Buză şi Marius Rizea au desluşit împreună tainele meseriei

Cei doi actori au făcut carieră în televiziune şi datorită celor două personaje foarte carismatice pe care le-au interpretat pentru emisiunile prezentate de Iuliana Tudor.

Cum au luat naștere personajele Floarea și Gheorghe

Cine nu-i ştie pe Floarea şi Gheorghe?! Ne-au povestit cum au luat naştere îndrăgitele personaje.

„Nu pot spune că m-am întors la Gheorghe, pentru că, de fapt, el a fost tot timpul aici, cu mine. E acolo şi, din când în când, se mai trezeşte. Mi-a fost dor de aceste filmări. Sunt două persoanaje pitoreşti, foarte frumoase, iubite de public. E adevărat, a trecut destul de mult timp, adică cinci ani.

Mi s-a părut o idee bună revenirea la această emisiune. Cred că publicul e încântat. Noi avem ce să spunem, slavă Domnului! Avem o bogată sursă de inspiraţie: viaţa de zi cu zi. Avem evenimente din plin, avem de unde să luăm, să ne inspirăm. Pentru mine e o bucurie şi pentru Maria la fel”, a mai spus actorul.

Au fost colegi de facultate şi apoi la Teatrul Naţional
Au fost colegi de facultate şi apoi la Teatrul Naţional

Toate acestea sunt confirmate şi de colega Maria Buză: „Mi-a fost dor şi m-am bucurat că Floarea a putut să intre, din nou, în povestea muzicii şi spectacolului de folclor, prin apariţia, în sezonul trecut, în emisiunea «Vedeta populară». Momentul în care am primit vestea că «O dată-n viaţă» îşi va relua programul, în grila TVR, a fost o veste total neaşteptată. Nu mi-am imaginat, pentru că pauza a fost foarte mare, lucrurile în televiziune s-au schimbat foarte mult. Toată lumea, pe bună dreptate, încearcă, tot timpul, ceva nou... Dar, până la urmă, ce e bun e foarte greu de schimbat. Acesta cred că este şi motivul pentru care «O dată-n viaţă» a revenit pe micile ecrane”.

Click! spune

Marius Rizea a povestit, pentru Click!, ce îşi doreşte o dată-n viaţă, dacă tot s-a reîntors la emisiunea cu acest titlu sugestiv: „Mi-ar plăcea să urc pe Everest. Şi să cânt, pe scenă, cu trupa Iron Maiden. Dar acestea sunt vise”.

Şi Maria Buză a dezvăluit, pentru Click!, ce îşi doreşte... „O dată-n viaţă”: „Îmi doresc să plec în vacanţă în Dubai. Era să plec, în februarie, dar a început nebunia cu războiul din Ucraina şi am anulat. Dar mi-a rămas gândul la asta”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net