Marcel Pavel și Maria Buză, la masă cu interlopul Fane Văncică: „În mică parte sunt de acord cu ce face”

Ultima actualizare:

Relațiile surprinzătoare dintre vedetele autohtone și interlopi nu sunt ceva nou. Doar că asocierea cu un personaj de o violență feroce naște mai multe semne de întrebare.

Maria Buză a încercat să grăbească momentul destăinuirilor video

Este cazul lui Marcel Pavel și al Mariei Buză, cei doi artiști fiind filmați de însuși Fane Văncică, în timp ce luau masa! „Eu zic să o scurtați, că mi-e foame”, este replica Mariei Buză, în timp ce Fane Văncică încerca să îi facă o intrare spectaculoasă, în cadrul video, lui Marcel Pavel.

Interlopul insista asupra faptului că se află în prezența unor VIP-uri, care nu ar putea, astfel, decât să îi sporească renumele. Replica lui Marcel Pavel a fost una cu adevărat halucinantă!

Citește și: Fane Văncică, arestat pe aeroportul Henri Coandă, după ce imaginile în care își bătea amanta au devenit virale

Pe Fane îl știu de când avea vreo 4 ani. A devenit mai năzdrăvan, el, între timp. Eu sunt de acord în mică parte cu ce face el. I-am spus astăzi... Fii mai ponderat. Eu te știu de băiat cuminte. Dar oricum cu vizualizările pe care le face, cred că a devenit numărul 1 acum”, a explicat Marcel Pavel, în timp ce Fane Văncică a schimbat cadrul, filmând-o pe Maria Buză în timp ce se apucase de mâncat.

Fane Văncică a devenit, într-adevăr numărul 1 în materie de vizualizări, după ce imagini filmate cu el au ajuns în mediul online, în această vară, în timp ce efectiv juca în picioare o femeie lipsită de apărare. Aparent, despre victimă s-a spus că ar fi fost o amantă de-a sa, posibil gravidă, motivul loviturilor aplicate cu bestialitate fiind gelozia!

Vezi și: Imagini rare cu soţia lui Marcel Pavel! Violeta Şmîşleaeva arată senzațional la 51 de ani

Interlopul a luat în derâdere întreaga situație și, oricât de mult s-a chinuit să se se asigure că imaginile vor fi șterse, clipurile de-o violență feroce s-au propagat, până au ajuns în atenția autorităților. 

După ce a dat cu subsemnatul și a sperat că va scăpa basma curată, Văncică a fost săltat pentru 24 de ore, în baza unui mandat de percheziție domiciliară, marți, 27 septembrie.

Nu rata nici: Maria Buză, apel către public, cu ochii în lacrimi

Chiar dacă în dosarul deschis nu există o plângere oficială, anchetatorii s-au autosesizat, atunci când imaginile, de o violență greu de privit, au ajuns și la Poliție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net