Fane Văncică, arestat pe aeroportul Henri Coandă, după ce imaginile în care își bătea amanta au devenit virale

Ultima actualizare:

Fane Văncică, care a bătut cu bestialiate o femeie, a fost prins de autoritățile române pe aeroportul Henri Coandă, joi, 1 septembrie și dus direct la audieri. Între timp, acesta a făcut câteva declarații absolut uluitoare, menționând totodată și motivul pentru care consideră că nu va ajunge la pușcărie.

Fane Văncică a fost arestat pe aeroportul Henri Coandă. Sursa foto: Kanal D
Fane Văncică a fost arestat pe aeroportul Henri Coandă. Sursa foto: Kanal D

„Nu are cum să mă bage la pușcărie pentru că este iubita mea care este gravidă”, a precizat interlopul în exclusivitate la Antena 3. Fane Văncică a explicat și ce s-a întâmplat în seara în care și-a lovit iubita, susținând că i-a „dat o palmă și un picior” și acesteia „i-a plăcut”.

„Acuzațiile care mi se aduc sunt adevărate, recunosc tot ce s-a întâmplat. Oamenii trebuie să priceapă că orice om greșește cum am greșit și eu dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu omorât. Nu mi se pare corect ce mi se întâmplă, am fost cel mai vorbit în ultimele zile.

Am greșit, eram beat, sunt gelos. N-am cum să mor niciodată pentru că n-am făcut nimic, am dat o palmă și un picior iubitei mele căreia i-a plăcut. Am bătut oameni, am făcut nenorociri, am plătit pentru ce am făcut.

Nu are cum să mă bage la pușcărie pentru că este iubita mea care este gravidă. Nu fur, nu vând droguri. Le transmit fanilor să nu facă nimic din ce am făcut eu, deși n-am omorât pe nimeni”, a spus interlopul la Antena 3.

După ce a fost arestat când se întorcea din Italia, interlopul le-ar fi spus polițiștilor că femeia bătută este sadomasochistă și îi place să fie agresată, conform sursei citate.

Fane Văncică a fost arestat în aeroport. „Am dat o palmă și un picior iubitei mele căreia i-a plăcut”

Interlopul fusese dat în urmărire după ce în mediul online a apărut un video în care apărea în timp ce lovea cu bestialitate o femeie, despre care chiar el a spus că era amanta lui. Ulterior, el și-a cerut scuze, însă în zadar. Imaginile cu el au devenit virale pe TikTok.

Vezi și: Închisoare pe viață pentru mamă: un bebeluș a murit după ce a fost hrănit doar cu fructe, legume crude și lapte matern!

Fane Văncică a fost arestat de către polițiștii de frontieră pe Aeroportul Otopeni, după ce a fost făcută o plângere pe numele lui pentru agresiune fizică, victima fiind tocmai concubina sa, pe care a lovit-o cu picioarele în cap, în spate și în stomac. După ce filmulețul a fost văzut de întreaga țară, acesta a declarat că motivul pentru care și-a bătut amanta a fost o criză de gelozie și că îi pare rău pentru faptele lui, scrie adevărul.ro.

„La data de 01 septembrie, ora 22:15, Secția 16 Poliție a fost informată de către polițiști din cadrul Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă București cu privire la faptul că numitul NIȚĂ CAMI, zis Fane Vancică, se află în custodia acestora.

 A fost pus în executare un mandat de aducere emis pe numele acestuia, fiind condus la sediul Secției 16 Poliție, unde a fost audiat. Totodată i-au fost readuse la cunoștință măsurile prevăzute de ordinul de protecție, emis pe numele său, în data de 30 august 2022.”, au transmis vineri autoritățile.

Citește și: Lee Ryan, arestat în aeroport, după ce a provocat un scandal monstru!

Fane Văncică nu este la prima abatere

Interlopul a devenit cunoscut în urmă cu aproximativ 10 ani, după ce l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru. Vancică a fost trimis în judecată şi a fost condamnat la închisoare cu executare.

,,În 2012, am avut probleme cu cei din clanul Cămătarilor. L-am înjunghiat pe băiatul lui Sile şi am fost condamnat 5 ani şi 6 luni. Mi-am ispăşit pedeapsa și am devenit un om reabilitat.”, a declarat Fane Văncică.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net