Închisoare pe viață pentru mamă: un bebeluș a murit după ce a fost hrănit doar cu fructe, legume crude și lapte matern!

Ultima actualizare:

Sheila O`Leary, o mamă din Florida, Statele Unite, a fost condamnată la închisoare pe viață, luni, 21 august 2022, după ce și-ar fi înfometat până la moarte băiețelul de doar 18 luni. Aceasta își hrănea copilul doar cu fructe, legume crude și lapte mamar. 

Sheila O`Leary și Ryan Patrick O`Leary au fost arestați
Sheila O`Leary și Ryan Patrick O`Leary au fost arestați

O mamă din Florida a primit închisoare pe viață după ce și-a lăsat bebelușul să moară de foame!

Micuțul a murit din cauza subnutriției, după ce nu a fost alimentat corespunzător vârstei lui. Cazul a provocat revoltă în rândul oamenilor, astfel că Sheila O`Leary și Ryan Patrick O`Leary au fost arestați și acuzați de crimă de gradul I, abuz grav asupra copilului, omucidere,  după ce micuțul Ezra a încetat din viață din cauza foamei. 

Cazul a devenit public acum, după ce s-a dat sentința finală, însă întâmplarea a avut loc în septembrie 2019, scrie toofab. Tatăl a primit și el ani buni de pușcărie din cauza faptului că a fost părtaș la faptele mamei asupra bebelușului.

Citește și: Un politician american, investigat pentru că a întreținut relații cu o minoră, acuză femeile care sunt pro-avort că sunt "grase și urâte"

„Autoritățile au ajuns la fața locului și au constatat că micuțul a murit practic de foame. De altfel, și ceilalți copii ai familiei, de 3 și 5 ani, sufereau de o formă gravă de subnutriție.”, conform raportului întocmit de Poliție.

Copiii aflați încă în viață au fost preluați de Protecția Copilului și duși într-un centru specializat de plasament.

Bebelușul cântărea doar 7 kilograme la momentul pronunțării decesului. Părinții le-au mărturisit autorităților că își hrăneau copilul cu fructe și legume crude, dar și cu lapte mamar. Sheila le-a spus polițiștilor că în ultima săptămână fiul ei a consumat doar lapte. 

„Acest copil nu a avut parte de mâncare. A fost înfometat continuu în cele 18 luni de viață.”, au declarat autoritățile.

Iată și: VIDEO Ron Perlman, reacție furibundă la adresa unui politician din SUA: «Porc nazist!»

Ceilalți copii ai familiei au fost descriși ca fiind „foarte mici pentru vârsta lor, iar culoarea pielii era palidă și gălbuie.” 

Pe lângă sentința pe viață, mamei i s-a ordonat să nu aibă niciun fel de contact cu copiii ei. Avocatul acesteia a spus presei că „ne așteptam la asta” și și-a exprimat intenția de a face recurs.  

În timp ce Sheila a fost găsită vinovată în iunie și condamnată în această săptămână, Ryan este încă închis, așteptându-și procesul. Acesta este programat în data de 14 septembrie la o conferință preliminară.    

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net