Lee Ryan, arestat în aeroport, după ce a provocat un scandal monstru!

Ultima actualizare:

Lee Ryan, membru al formației BLUE, care făcea furori în urmă cu mai bine de un deceniu, filmat în ipostaze care nu îi fac deloc cinste! Polițiștii au fost nevoiți să-l evacueze din avion! 

Lee Ryan a fost protagonistul unor scene neplăcute
Lee Ryan a fost protagonistul unor scene neplăcute

Multe dintre vedetele internaționale au recunoscut că, de-a lungul anilor, au avut probleme cu dependența de alcool sau substanțe interzise și tot la fel de multe au fost surprinse și în situații delicate din cauza pasiunii lor pentru băuturile alcoolice.

Lee Ryan, agresiv cu însoțitoarele de zbor 

Lee Ryan, membru al formației BLUE și-a făcut de cap recent, deranjând pasagerii avionului în care călătorea spre Londra. A fost recalcitrant, a vorbit urât însoțitoarelor de bord, a alergat de-a lungul culoarului în timpul zborului, supărat că nu primea încă un pahar, așa cum solicitase.

Citește și: Vedetele de la Hollywood care au avut probleme cu alcoolul 

La aterizarea în Londra nu l-au așteptat fanii, ci oamenii legii care l-au evacuat din avion și l-au dus la secție pentru a clarifica motivul pentru care s-a comportat în maniera povestită. 

Imaginile în care Ryan a fost reținut de către polițiști au fost făcute publice, însă au fost șterse la scurt timp. Artistul a vorbit, nu doar o dată, despre legătura pe care o are cu consumul de alcool, însă a subliniat că de mai bine de zece ani bea responsabil și se comportă corespunzător, conform Dailymail.co.uk. 

Reprezentanții artistului au fost contactați de către publicația britanică pentru a oferi un punct de vedere pe marginea celor petrecute, însă au refuzat să facă comentarii. Pasagerii aflați la bordul navei au fost deranjați de atitudinea lui Lee și au subliniat că „el cerea să primească mai mult alcool și devenea iritat atunci când însoțitoarele îl refuzau". 

Vezi și: Are Ana Morodan o problemă cu alcoolul? Ce spune Contesa Digitală 

Lee Ryan face parte din trupa BLUE, însă a revenit în atenția publicului odată cu participarea la mai multe reality-show-uri difuzate de către programele de televiziune britanice. 

Robbie Williams s-a luptat ani la rând cu abuzul de alcool și stupefiante 

Derapajul lui Lee Ryan nu este unul singular. Nenumărate nume importante ale muzicii au vorbit deschis despre viciile cu care se confruntă.

Robbie Williams este un alt artist care a povestit, pe larg despre lupta pe care a purtat-o împotriva consumului de alcool și droguri. Robbie povestea că, atunci când a cunoscut-o pe actuala sa soție, se afla în una dintre cele mai negre perioade ale vieții sale, iar substanțele interzise erau la ordinea zilei. Din fericire a reușit să lase în urmă acele zile, iar acum stă departe de stupefiante. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net