Vedete care au avut probleme cu alcoolul VIDEO

Ultima actualizare:
Ben Affleck, frate cu paharu'
Ben Affleck, frate cu paharu'

Dependența de alcool a distrus cariera multor vedete, de-a lungul timpului. Excesul de băutură a reprezentat și cauza morții câtorva dintre ele. Altele au renunţat la acest viciu, la timp.

Fotbalistul care cânta pentru Steaua, în timp ce era la Dinamo 

"Onorabilul" loc întâi în topul vedetelor prietene la cataramă cu distribuitorii licorii lu Bachus este ocupat, logic, de un fotbalist. Nu, nu vă gândiţi repede la Mutu. Vorbim doar de alcool, aşa că locul este adjudecat, fără drept de apel, de Gabi Tamaş.

Până şi celor mai bine pregătiţi contabili le-ar da cu virgulă dacă ar fi nevoiţi să ţină evidenţa tuturor petrecerilor la care a participat fotbalistul. Tamaş a fugit din cantonamente, şi-a pocnit iubitele prin cluburi, a dat pe gât vagoane de alcool şi a fost protagonistul multor scandaluri în care a curs sânge.

Tamaş, scandal monstru, la poliţie

Ultima trăsnaie marca "Tamaş", care a ajuns la urechile tuturor românilor, datează din 2014, spre sfârşit. Atunci, întorcându-se, de undeva altundeva decât de la o petrecere udată cu mult alcool, Găbiţu a băgat în sperieţi locuitorii unui bloc din Bulevardul Iancu de Hunedoara. Uşa de la intrarea în bloc l-a cam "încurcat" pe fotbalist, aşa că a făcut ce ştie el cel mai bine. A dat cu şutu-n ea, până a distrus-o complet. Nimeni nu va şti vreodată de ce nu a folosit interfonul.

A şutat în uşa blocului mai ceva ca-n minge

Daniela Crudu, şi-a "udat" permisul în 2012

Dacă n-ai văzut-o la emisiunea lui Capatos, ia-o prin metoda eliminării, înainte să trânteşti telecomanda. Unde ar mai putea fi Cruduţa, dacă nu-i la late night show-ul amintit mai sus sau "Superbingo". Într-un club, pe sub masă.., dar nu te gândi la prostii. E-adevărat, a fost dată afară de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani", în urma unor informaţii apărute în presă, potrivit cărora s-ar fi culcat cu Leo de la Strehaia pentru câteva mii de euro, dar nu la asta ne referim.

În 2012, Cruduţa s-a ales cu permisul suspendat. Aflată pe litoral, asistenta umbla din club în club, cu maşina. Când a pus gura pe etilotest, poliţiştii au răsuflat uşuraţi. Bănuiala lor s-a confirmat. Cruduţa consumase alcool. Concentraţia de 0,22 mg, în aerul expirat, a ţinut-o pe asistentă trei luni departe de volan.

Cruduţa, beată la serviciu

Ben Affleck, internat la reabilitare


    Ben Affleck, frate cu paharu'foto: moviepilot.com
Ben Affleck, frate cu paharu'foto: moviepilot.com

La începutul mileniului trei, actorul Ben Affleck şi-a recunoscut public dependenţa de alcool. Apoi, s-a internat singur la reabilitare, după un weekend de consum fără limite, în Las Vegas.

“Ben este un bărbat conştient şi deştept, care a decis că îl aşteaptă o viaţă mai plină fără alcool”, a declarat atunci agentul său.

Richard Burton

Actorul galez Richard Burton, celebru pentru filmele sale, dar şi pentru că s-a căsătorit de două ori cu actriţa americană Elizabeth Taylor, a murit în 5 august 1984, la vârsta de 58 de ani, în urma unei hemoragii cereblale. Medicii au stabilit că moartea sa este legată de abuzul de alcool.

Jimi Hendrix, înecat în propria vomă

Celebrul chitarist american Jimi Hendrix a murit la 27 de ani, înecat în propria vomă. Muzician, solist şi compozitor, este considerat unul dintre cei mai talentaţi chitarişti ai tuturor timpurilor. Jimi şi-a pierdut viaţa în 1970 într-un hotel din Londra.

În urma autopsiei, medicii au descoperit că artistul a murit de insuficienţă respiratorie, înecându-se în propria vomă după o supradoză de droguri şi consum de alcool.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net