Drama vieții lui Liviu Guță! Artistul a fost arestat în Austria: «Am început să mănânc pașaportul»

Liviu Guță, în vârstă de 43 de ani, are astăzi o viață împlinită și trăiește fără să ducă grija zilei de mâine. Nu dintotdeauna situația a fost așa pentru îndrăgitul artist. Invitat la emisiunea „În Oglindă", Liviu Guță va face dezvăluiri nebănuite despre cea mai neagră perioadă a vieții sale. 

image
Liviu Guță are o poveste impresionantă de viață

Liviu Guță a trecut prin clipe dramatice în urmă cu mai bine de 20 de ani. Atunci când era tânăr și neliniștit, Liviu a fugit de acasă în speranța că va avea un viitor mai bun în altă țară. A muncit ilegal în Iugoslavia, iar apoi s-a îndreptat spre Austria, tot fraudulos.

Citește și: Liviu Guță a divorțat după doar un an de căsnicie 

Liviu Guță a fost arestat în Austria 

Aici, polițiștii l-au arestat, iar de frică artistul a început să mănânce pașaportul pe care îl avea asupra lui. „M-au arestat, mi-au pus piciorul pe cap, am început să mănânc pașaportul", așa își va începe destăinuirea Liviu Guță, în emisiunea „În Oglindă", care va fi disponibilă integral pe Youtube începând cu 20 iunie. 

Mama artistului i-a făcut parastase, crezând că este mort 

Mama artistului nu a știut nimic depre fiul ei timp de mai bine de trei ani, iar acasă, în România, îi făcea parastase crezând că a murit. Liviu Guță povestește cum a reușit să supraviețuiscă în închisoare, dar și cum a câștigat simpatia paznicilor.

Se pare că vocea l-a ajutat încă de pe atunci. Pentru cântecele pe care le interpreta în celulă primea țigări sau diferite articole de îmbrăcăminte! 

Vezi și: Liviu Guță, secrete de familie

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Liviu Guță va vorbi și despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. Artistul este de părere că părintele său a fost un om dur, foarte exigent și l-ar putea decrie folosind simplu, un singur cuvânt: „rău". 

Liviu Guță este urmărit de ghinion în amor 

Deși are succes din punct de vedere profesional, lucrurile nu stau la fel de bine atunci când vine vorba despre sfera personală. Anul trecut, în 2021, Liviu Guță a divorțat pentru a doua oară, după o căsnicie care a durat doar un an și trei luni. Manelistul a vorbit deschis despre motivele care au dus la separarea sa de Roxana, femeia pe care o considera aleasa lui. 

  „Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc, pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Certuri și jigniri, asta nu se numește relație”, ne declara artistul.   

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
FotoJet (5) jpg
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
andreea banica
FotoJet jpg
romanca rechin 2 png
iolanda anamaria babau jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png