EXCLUSIV Liviu Guță divorțează după un an de căsnicie! «Certuri și jigniri, asta nu se numește relație!»

liviu guta iuliana mario  maria copii jpeg
Liviu Guță divorțează de Roxana după un an și trei luni de căsniciefoto: arhiva personală

Un alt divorț răsunător în showbiz! Manelistul Liviu Guță a aruncat bomba: divorțează pentru a doua oară. Artistul a anunțat că se desparte de soția lui Roxana, după o căsnicie de numai un an și trei luni. Manelistul a introdus deja actele la notar și a plecat din casa soției de la Cluj.

Cea de-a doua căsnicie a lui Liviu Guță se termină după doar un an și trei luni! Liviu Guță a introdus deja actele pentru divorțul la notar. „Divorțăm la notar, pe cale amiabilă. Ea m-a mai căutat. Trebuie să mă duc să-mi iau niște lucruri de acolo. Eu am fost la notar și peste o lună mă duc eu să semnez. Cu siguranță nu o să mă mai însor cu acte. Mi-a dat Dumnezeu o palmă acum. Peste un timp, probabil că îmi voi face și eu pe cineva. Iubirea nu stă în acte”, a declarat Liviu Guță la emisiunea Teo Show, de la Kanal D. 

Manelistul a dezvăluit pentru Click! că el și Roxana ar face parte din lumi diferite și că nu au apucat să se cunoască. Ba mai mult, acum acesta susține că s-a grăbit căsătorindu-se cu ea. „Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc, pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Certuri și jigniri, asta nu se numește relație”, a declarat solistul, în exclusivitate pentru Click! 

Citește și:

INTERVIU Liviu Guță, secrete de familie: "Fosta și actuala soție sunt cele mai bune prietene". Cum s-a descurcat solistul în criza pandemiei

Liviu Guță: „Am plecat de acasă de 5 ori”

Liviu Guță și-a acuzat actuala soție de gelozie excesivă, spunând că ajunsese să nu-l mai lase să-și vadă copiii din prima căsătorie. Artistul a plecat de acasă de cinci ori din cauza certurilor, acuzând-o pe femeie că ar fi fost agresivă verbal. „Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat. O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii. Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să-ți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut”, a mai spus manelistul.

image
Liviu Guță are doi copii din prima căsnicie, cu Iulianafoto: arhiva personală

Liviu Guță s-a mutat la Cluj pentru marea lui iubire Roxana, unde ar fi investit o avere în casa ei. Acum, solistul se află la Brașov, iar în viitor intenționează să se mute cu chirie în Capitală. „Eu am plecat la Cluj pentru ea. Am investit foarte mult în casa ei, dar nu-mi pare rău. Nu sunt genul de om care să scot ochii. Asta este. Am pierdut în viață mai multe. Eu stau la Brașov momentan. O să mă mut cu chirie în București. O strâng bănuți ca să-mi cumpăr o casă. Am oameni lângă mine care mă ajută”, a adăugat artistul.

Citește și:

Liviu Guță, dezvăluiri-șoc după divorț: “Să nu-ți aduci prietenul în casă, că s-ar putea să pleci și el să rămână”

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg