INTERVIU Liviu Guță, secrete de familie: "Fosta și actuala soție sunt cele mai bune prietene". Cum s-a descurcat solistul în criza pandemiei

Ultima actualizare:
Liviu Guță a surprins cu anunțul căsătoriei
Liviu Guță a surprins cu anunțul căsătoriei

A luat viața de la zero, la 40 de ani! Liviu Mititelu, pe numele de scenă Liviu Guță, a șocat pe toată lumea când, la finele anului 2019, a anunțat divorțul de soția sa, Iuliana Mititelu, cu care are doi copii și care i-a fost credincioasă 13 ani de zile. Mai mult, nu au trecut nici trei luni de la divorțul de Iuliana, că Liviu s-a și căsătorit cu Roxana Maria, o superbă brunetă din Cluj, care i-a furat inima. Pentru Roxana, Liviu s-a mutat la Cluj, orașul natal al acesteia, și anul acesta și-a propus să îi facă și ei un copil. Solistul mai ține legătura cu fosta nevastă doar când vine vorba de copii, însă, ce să vezi, cele două femei din viața lui Guță, actuala și fosta, au devenit prietene.

  • Click!: Liviu, anul pandemiei a fost cu noroc pentru tine. Ai bifat o nouă căsătorie. Ești fericit alături de Roxana? Îți mai dorești copii?

Liviu Guță: Așa e, pe mine pandemia nu m-a lovit, din contră, având în vedere că m-am mutat la Cluj, slănina, ceapa, brânza și pălinca sunt forță aici. Nu am mai avut nici un concert, chiar dacă unii au zis că în străinătate se poate cânta, nu m-am dus, că nu am vrut să stau în carantină la întoarcere. Nu am cântat de Sărbători, am stat cu soția mea, au venit și copiii pe la noi, pentru că Roxana se împacă, culmea, foarte bine cu copiii mei, inclusiv cu fosta! Sunt cele mai bune prietene! Anul care tocmai a trecut mi-a adus fericire din punct de vedere emoțional, mi-a adus iubire, am cunoscut persoana vieții mele, iubirea vieții mele. Sunt foarte fericit și da, ne dorim copii!

  • Cât de des ți-ai văzut copiii? În ce relații mai ești cu fosta nevastă?

Copiii au fost la noi. Maria a fost la noi, aici la Cluj, și în august a stat trei săptămâni. Am rămas în relații bune cu fosta și eu, și Roxana, vorbim despre copii, altceva eu nu am ce să mai vorbesc cu ea.

Liviu și Iuliana s-au despărțit  pe 30 octombrie 2019, după o căsnicie de 13 ani
Liviu și Iuliana s-au despărțit pe 30 octombrie 2019, după o căsnicie de 13 ani
  • Mulți te-au judecat că te-ai casatorit mult prea repede după divorț. Practic la trei luni. Ce le răspunzi?

Nu avea de ce să mă judece lumea când am divorțat. Așa e, au mai fost unii care, în necunoștință de cauză, au vorbit foarte urât. Le-am dat block, nu stau să-mi pun mintea cu toți. E problema mea și problema fostei că am divorțat, am divorțat de comun acord și cam atât.

  • Cum te-ai descurcat financiar pe pandemie?

Anul pandemiei pentru mine a fost un an financiar foarte prost, dar m-am descurcat. Fiecare om are pușculița lui, pe pandemie ne descurcăm și bine, și prost, prost zic pentru că nu sunt cântările. Am cântări reprogramate pentru anul acesta. Am apelat la economii, era și normal dacă nu am mai avut concerte. Adevărul e că pușculita se cam golește. Deocamdată stau bine, sper ca în 2021 să nu se întâmple la fel, că atunci chiar va fi o problemă.

  • O sa te vaccinezi anti-Covid? Te temi de virus?

Normal că mă vaccinez, ce să fac?! Nu mă tem de virus, pentru că nici un prieten de-al meu nu a luat Covidul ăsta. Nu zic că nu există, acum e cu dus și întors.

  • Recent ai deschis iar proces și ai cerut despăgubiri postului de televiziune Antena 1, în scandalul „violului” cu Simona Trașcă. Ce te-a determinat să redeschizi procesul, crezi că vei câștiga?

Nu aș vea sa vorbesc foarte mult despre procesul cu Antena,pentru că avocatul meu trebuie să vorbească. Noi am primit notificarea de la procuroarea de la Sighișoara după doi ani de zile, iar cei de la Intact au spus că s-a clasificat cazul. Dar noi avem acte că am primit foaia cu neînceperea urmăririi penale după doi ani. Normal că i-am dat în judecată, pentru că eu am pierdut foarte mulți bani, imaginea mea a avut de suferit, oamenii se uită la televizor și cred că e adevărat, că sunt violator. Nu e nimic adevărat, a fost doar un scandal, replici, altceva nu a existat acolo. Voi câștiga, pentru că avem dovezi.

  • Dacă nu ai fi făcut muzică, ce ai fi făcut?

Dacă nu făceam muzică, mie nu mi-e frică de muncă. Aș fi câștigat bani oricum.


    Liviu și Iuliana s-au despărțit  pe 30 octombrie 2019, după o căsnicie de 13 anifoto: arhivă personală
Liviu și Iuliana s-au despărțit pe 30 octombrie 2019, după o căsnicie de 13 anifoto: arhivă personală

Fosta soție are numai cuvinte de laudă: "Ai fost și vei fi cel mai bun prieten al meu"

În 2019, Liviu Mititelu, zis Guță, a pus capăt unei căsnicii de 13 ani. Manelistul și Iuliana, cea cu care are doi copii, un băiat, Mario, de 12 ani și o fetiță Maria, de 7 ani, au divorțat în 30 octombrie 2019. Nici nu au dat bine cu subsemnatul la nortar că, la nici trei luni, în februarie Liviu Guță s-a căsătorit cu Roxana, noua lui parteneră de viață, lucru care a surprins pe multă lume. Fanii l-au acuzat că și-ar fi lăsat familia pentru focoasa Roxana. După divorț, Liviu și fosta soție Iuliana au rămas în relații bune, mai mult de dragul copiilor și fiecare și-a văzut în continuare de viață. Cu toate acestea, Iuiana regretă și acum divorțul de manelist. ”Chiar dacă nu mai suntem împreună, ești, ai fost și vei fi cel mai bun prieten al meu! Un fost soț care va fi foarte greu de înlocuit din toate punctele de vedere! Poate chiar imposibil”, a scris femeia la aceea vreme pe Facebook, la doar două luni de la separarea de Liviu Mititelu.

Cere daune de o jumătate de un milion de euro după scandalul „viol la Simona Trașcă”

La șase ani distanță de la episodul în care a fost acuzat că a violat-o pe Simona Trașcă și că ar consuma substanțe interzise, Liviu Guță a dat din nou în judecată, în luna noiembrie 2020, trustul Intact. Pe motiv că i-au fost aduse acuzații grave și prejudicii mari de imagine, manelistul a cerut despăgubiri în valoare de 500.000 de euro. În plângerea penală formulată de Liviu Mititelu, se arată că nu doar activitatea profesională i-a fost afectată de aceste acuzații, ci și viața personală. Cererea formulată de Liviu Guță a fost respinsă de judecători, în luna martie anul trecut. Pentru că manelistul s-a adresat mult prea târziu instanței de la data producerii pretinselor delicte, a intervenit termenul de prescripție. Aceasta nu este prima dată când manelistul a căutat ajutor în instanțele de judecată. În 2018, Liviu Guță i-a dat în judecată pe Simona Trașcă, Mara Bănică, Serghei Mizil, Dan Capatos, Simona Gherghe și Cristian Brancu, însă și atunci cererea lui a fost respinsă.

Citește și:

Liviu Guță, dezvăluiri-șoc după divorț: “Să nu-ți aduci prietenul în casă, că s-ar putea să pleci și el să rămână”

Fosta soţie a lui Liviu Guţă regretă divorţul? «Ești greu de înlocuit!»

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net