Liviu Guță, necruțător cu fosta nevastă, Iuliana: „Am părăsit-o de ziua ei”

Liviu Guță, chinuit de remușcări? Manelistul regretă că și-a părăsit soția după o căsnicie de 13 ani chiar de ziua ei. „I-am făcut cadou un divorț!”, a recunoscut manelistul. Între timp, Guță a dat divorț și de cea de a doua nevastă, Roxana Maria, după doar un an de căsnicie!

image
Liviu Guță și Iuliana au rămas prieteni după divorț Sursa: Instagram

Liviu Guță are o viață amoroasă tumultuoasă. În prezent, manelistul, în vârstă de de 41 de ani, a rămas singur cuc și se bucură de burlăcie! Are la activ deja două mariaje eșuate lamentabil. Unul cu Iuliana, după 13 ani de căsnicie și doi copii, și altul cu Roxana, după doar un an și trei luni!

Dacă cu ultima nevastă s-a certat iremediabil la divorț, cu Iuliana, femeia care i-a dăruit doi copii, manelistul a rămas prieten la cataramă. Iuliana a fost invitată la podcastul lui Liviu Guță, unde acesta a recunoscut că este chinuit de regrete și remușcări, căci a părăsit-o chiar de ziua ei!

„I-am făcut un cadou, cum ar veni”

Am divorțat pe 24 septembrie de ziua ei. Eu mi-am dat seama abia după divorț. I-am făcut un cadou, cum ar veni. A fost tare. Mi-am dat seama când am ajuns acasă. Mi-a părut rău. Dacă știam divorțam a doua zi. Gen băiat fain”,  a dezvăluit manelistul, la podcastul său de pe Youtube.

Manelistul Liviu Mititelu, pe numele de scenă Guță, a șocat pe toată lumea, la finele lui 2019, atunci când a anunțat divorțul de soția sa Iuliana Mititelu, cu care avea doi copii și care i-a fost credincioasă timp de 13 ani de zile. Nu au trecut nici trei luni de la divorțul de Iuliana că Liviu s-a căsătorit cu Roxana Maria, o superbă brunetă din Cluj, care îi furase inima.

Fanii i-au sărit, atunci, în cap manelistului pe rețelele de socializare și l-au acuzat că și-a părăsit familia pentru o femeie care i-a luat mințile. Pentru Roxana, Liviu s-a mutat la Clu și intenționau să facă și un copil împreună. Surpiză însă, în mai, manelistul anunța divorțul de Roxana după un an și ceva de căsnicie!

image
Liviu Guță, alături de cei doi copii ai săi, Maria și Mario Sursa: Instagram

Acum Liviu este foarte apropiat de Iuliana, femeia care i-a iertat toate infidelitățile. Nu se mai pune însă problema unei împăcări între cei doi, care au rămas prieteni doar de dragul copiilor.

O să ne creștem copiii împreună. Chiar dacă o să am pe cineva, noi vom muri împreună la bătrânețe, pentru că ne iubim ca cei mai buni prieteni chiar dacă te-am mai injurat eu. „Nu ne-am mai împăca, nu mai există între noi nimic, nici o chimie. Unii oameni care nu se mai înțeleg, cu o mie de șanse date, părerea mea că trebuie să divorțeze. Chiar dacă nu aveam copii tot rămâneam prieteni, dar nu pot sa rămân prieten cu toate”, a mai spus manelistul.

La rândul ei, Iuliana a declarat că nu-i poartă pică fostului soț.

Nu am fost suparată pe tine pentru că am știut că tu vei reveni la sentimente mai bune. Că ne mai șicanam noi așa. Asta e”, a spus aceasta, invitată la podcastul lui Liviu Guță.

liviu guta roxana jpg
Liviu Guță a divorțat și de cea de-a doua nevastă, Roxana Maria Sursa: Instagram

„Certuri și jigniri, asta nu se numește relație!”

Cea de-a doua căsnicie a lui Liviu Guță cu Roxana Marias-a terminat după doar un an și trei luni. Cei doi au divoțat în luna mai, la notar. Atunci manelistul a dezvăluit că el și soția lui, Roxana, ar face parte din lumi diferite și că nu au apucat să se cunoască.

Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Certuri și jigniri, asta nu se numește relație!”, declara solistul, în exclusivitate, pentru Click!

Liviu Guță și Iuliana au format o căsnicie frumoasă timp de 13 ani. Împreună au doi copii frumoși, un băiat de 13 ani, Mario, și o fetiță de 8 ani, Maria.

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg