Liviu Guță, cu fosta soție, Iuliana, de ziua lui. Săptămâna viitoare divorțează de Roxana. "Mai există și ispite"

image
Liviu Guță

Aflat în plin de divorț de Roxana, Liviu Guță șochează! Artistul a apărut luni, 14 iunie, în ziua în care a împlinit 42 de ani, alături de fosta soție, Iuliana, și cei doi copii ai lor, în platoul emisiunii “Teo Show”, de la Kanal D.

În urmă cu doar o lună, Liviu Guță șoca, anunțând că divorțează la doar un an și trei luni de la cununia civilă de Roxana, femeia pentru care s-a spus că manelistul și-a lăsat familia. Liviu a mers la notar și a introdus actele de divorț, sătul de certurile cu actuala soție. A plecat din casa Roxanei de la Cluj și, mai nou, a închiriat un apartament în București pentru a fi aproape de copii săi.

Liviu Guță: "Am deja două divorțuri la activ"

De ziua lui, pe 14 iunie, solistul a venit în platoul emisiunii “Teo Show” însoțit de fosta soție, Iuliana, și cei doi copii, Maria (8 ani) și Mario (13 ani). Toată lumea a tras concluzia că solistul și-ar cam dori o împăcare cu fosta soție, fie și numai de dragul copiilor. “Suntem buni prieteni, cei mai buni prieteni. N-a mers, n-a fost să fie, viața merge înainte. Nu mai avem o relație. Am deja două divorțuri la activ. Mai există și ispite, nu există oameni care să nu fie ispitiți în viață. Îmi doresc să fiu alături de familia mea și să fiu sănătos”, a declarat Liviu Guță, la Teo Show.

image
Liviu Guță, cu fosta soție și copiii, în emisiunea lui Teo Trandafirfoto: captură Kanal D

La rândul ei, fosta soție Iuliana, pare dispusă să-l reprimească acasă. “Liviu e genul copilăros așa, jucăuș. Îi place lui așa să se plimbe de colo-colo. Trebuie să-l luam așa cum este el”, a spus Iuliana Mititelu. Maria, fiica solistului, preferă însă ca părinții săi să nu mai locuiască împreună din pricina certurilor dintre ei. “E mai bine să fie buni prieteni. Se certau un pic, acum sunt prieteni. E mai bine să stea separați ca să nu se mai certe”, a spus fiica solistului.

image
Liviu Guță divorțează de Roxana după un an și trei luni de căsniciefoto: arhiva personală

Pe 21 Iunie divorțează de Roxana

Pe 21 iunie, Liviu urmează să divorțeze de Roxana Maria la notar, după doar 1 an și 3 luni de căsnicie. Manelistul a dezvăluit pentru Click! că el și Roxana ar face parte din lumi diferite și că nu au apucat să se cunoască. Ba mai mult, acum acesta susține că s-a grăbit căsătorindu-se cu ea. „Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc, pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Certuri și jigniri, asta nu se numește relație”, a declarat solistul, în exclusivitate pentru Click!

Citește și:

Liviu Guță, dezvăluiri-șoc după divorț: “Să nu-ți aduci prietenul în casă, că s-ar putea să pleci și el să rămână”

INTERVIU Liviu Guță, secrete de familie: "Fosta și actuala soție sunt cele mai bune prietene". Cum s-a descurcat solistul în criza pandemiei

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg