Imagini rare cu soţia lui Marcel Pavel! Violeta Şmîşleaeva arată senzațional la 51 de ani

Ultima actualizare:

Rusoaica Violeta Şmîşleaeva, soția lui Marcel Pavel, arată senzație la 51 de ani ! Click! a surprins-o pe stradă, ziua în amiaza mare, iar imaginile vorbesc de la sine. Fosta balerină de la teatrul Balșoi din Moscova e ține bine, căci are o siluetă demnă de invidiat.

Violeta, soția lui Marcel Pavel are 51 de ani Sursa: Pro TV
Violeta, soția lui Marcel Pavel are 51 de ani Sursa: Pro TV

Frumoasa soție a lui Marcel Pavel, rusoaica Violeta Şmîşleaeva, e fumătoare, nu glumă! Click! a surprins-o într-o pauză de relaxare, în timp ce suda dintr-o țigară cu poftă. O fi ăsta secretul siluetei? Nu prea credem,. însă cert e că arată foarte bine și își permite să poarte vestimentații mulate, un exemplu în imaginile din galeria foto.

Violeta a fost însoțită la piață și de fiica iei, Iuvenalia, căreia i-a cumpărat un pateu cu brânză, de poftă. Apoi, cele două au intrat într-un restaurant japonez din zonă, pentru a se desfăta cu delicatese specifice bucătăriei nipone.

Soția și fiica lui Marcel Pavel, sărbătorite una după alta !

Violeta a venit în România ca balerină, pentru a susține mai multe spectacole. Așa l-a cunoscut pe Marcel Pavel. Abia după patru luni de tatonări, cei doi au decis să înceapă cu adevărat o relaţie. Violeta a renunțat, pentru iubire, la casa părinților, dar și la țara în care s-a născut.

Violeta Şmîşleaeva, soția lui Marcel Pavel, este originară din Rusia și este fostă balerină de la Teatrul Balșoi din Moscova. Cei doi s-au cunoscut în 1992, an în care s-au și căsătorit.

„Nu a fost dragoste la prima vedere!”

L-am cunoscut în 92. Și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic şi a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, şi cum aş fi putut spera: eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!”, a dezvăluit soția lui Marcel Pavel.

În prezent, Violeta Pavel se ocupă de afacerile familiei, dar şi de cei trei copii ai lor, cei doi băieți, Sasha (23 de ani) și Richard (25 de ani), și de fetița, Ioana Iuvenalia (9 ani).

Violeta a împlinit 51 de ani pe 14 iunie, prilej cu care a dat o petrecere ]ntre fete, la care soțul ei nu a avut acces! Violeta și-a invitat pe terasa unui club din Herăstrău ai multe prietene și au chefuit împreună.

Pe 1 iulie, tocmai ce a fost sărbătorită cum se cuvine și fiica celor doi, Iuvenalia, care a împlinit 9 ani. Iuvenalia Ioana este elevă la Liceul de Muzică George Enescu și a moștenit veleitățile artistice ale părinților ei. În prezent, mezina familiei Pavel ia lecții de pian și merge și la balet.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner roxana dobre salam png
banner tristan tate png
image
actualitate.net
image
actualitate.net