Marcel Pavel, gest neobișnuit după revelionul din Spania. «Sper să-mi iasă»

Marcel Pavel a plecat la Madrid cu două zile înainte de fnalul anului 2021, pentru a petrece Revelionul cu românii din Spania. Artistul a cântat pentru prima dată pentru românii de aici.

marcel pavel 2 (2) jpg

Marcel Pavel (62 ani) a plecat pentru prima dată să cânte pentru românii din Spania, alături de colegii lui, Stelu Pandelescu, Maria Buză și George Pătrașcu.

"LA MULȚI ANI, OAMENI BUNI! Maria Buză, George Pătrașcu, Stelu Pandelescu și Iulian (gazda noastră), vă transmitem cele mai frumoase gânduri și împliniri în acest an!", a scris Marcel Pavel pe Facebook în dreptul unei imagini din Spania.

Până acum, artistul cânta în țară, în special la munte, dar de această dată a acceptat invitația organizatorului din Madrid. La întoarcere, pe 2 ianuarie, interpretul nostru a petrecut cu familia, iar seara a ieșit la aer cu fetița lui, Iuvenalia Ioana (8 ani), pe malul lacului Herăstrău. "Puțină alergare, încercând să scap de kilogramele în plus! Sper să-mi iasă...!", a scris el pe Facebook.

Marcel Pavel, la plimbare cu fiica lui, Iuvenalia Ioana
Marcel Pavel, la plimbare cu fiica lui, Iuvenalia Ioana

Copiii lui Marcel Pavel i-au moștenit talentul muzical

Marcel Pavel este căsătorit de aproape 30 de ani cu Violeta, de origine din Rusia, fostă balerină la Teatrul Balșoi din Moscova. Cei doi mai au doi băieti, pe Sasha (23 ani) și pe Richard (25 ani). Amândoi i-au moștenit talentul muzical și au urmat un liceu de muzică. Cel mai mic a încercat să studieze o facultate în Anglia, la Cambridge, dar nu s-a acomodat și a revenit în țară pentru a se înscrie la management. Fiul cel mare al lui Marcel Pavel a terminat Conservatorul la secția Pedagogie, apoi s-a înscris la master, tot în domeniu.

Nici Iuvenalia nu este departe de părinții si fratii ei. Căci, nu-i așa, așchia nu sare departe de trunchi! Micuței îi place să cânte la pian și a urmat cursuri de balet, aidoma mamei sale, Violeta.
Marcel Pavel și soția lui, Violeta Şmîşleaeva, în vârstă de 48 de ani, s-au cunoscut în anul 1992, și, de atunci au rămas împreună. Totuși, ea nu s-a îndrăgostit de el la prima vedere. Nici la a doua.

”L-am cunoscut în 92. Și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă atunci aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic şi a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă.

Dar nu, nu mă vedeam lângă el, şi cum aş fi putut spera: eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!”, a dezvăluit soția lui Marcel Pavel, pentru femeide10.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net