Marcel Pavel, coșmar pe aeroport. S-a întors de la Geneva fără bagaje

Ultima actualizare:

    Marcel Pavel, pe străzile din Geneva foto: Facebook
Marcel Pavel, pe străzile din Geneva foto: Facebook

Marcel Pavel a fost pândit de ghinioane la ultima sa ieșire peste graniță. Solistul a plecat împreună cu fiul său, Sasha, la Geneva, pentru a susține un concert. La întoarcerea acasă, pe aeroport, surpriză mare: nu și-au mai găsit bagajele!

Marcel Pavel a început concertele după ridicarea restricțiilor din pandemie. Luni, 12 iulie, artistul a plecat însoțit de fiul său, Sasha, să susțină un concert la Geneva. La întoarcere însă, cântărețul a avut parte de peripeții. Prima dată s-a suspendat zborul spre România, din cauza unei greve spontane a angajaților companiei aeriene de la Geneva. “Eram la Geneva, am avut un eveniment frumos acolo. M-am plimbat două zile pe străzile din Geneva, dar la întoarcerea acasă am avut probleme. Am fost să cânt, Elveția e frumoasă, dar scumpă. Înainte să urcăm în avion ne anunță că e grevă spontană în Geneva. Plecăm spre Viena să schimbam avionul, dar și aici cursa a întârziat 40 de minute și am ajuns cu 40 de minute întârziere. Am ratat avionul, așa că ne-au dat cazare”, a povestit solistul, la Teo Show.


    Marcel Pavel și fiul său, Sasha in Viena foto: Facebook
Marcel Pavel și fiul său, Sasha in Viena foto: Facebook

Cântărețul a profitat de încurcătura creată și, împreună cu fiul său, Sasha, a vizitat centrul Vienei. “A doua zi, tot cu acel avion trebuia să plecăm spre casă. Ne-am distrat în centrul Vienei. Am luat avionul spre România, pe aeroport, însă bagaje... lipsă! Au zis că ni le dau peste două zile, pentru că bagajele noastre rămăseseră în Geneva”, a mai povestit Marcel Pavel.

Citește și:

Marcel Pavel, mărturii după infernul COVID-19: „Am tușit sânge, am făcut 45 de injecții, nu am mâncat 7 zile. Am fost șocat"

Fetiţa lui Marcel Pavel face legea în casă, la doar 3 ani şi jumătate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net