Cum și-a cucerit Marcel Pavel soția. «Este carismatic, a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă»

Ultima actualizare:
Violeta și Marcel, alături de fiica lor
Violeta și Marcel, alături de fiica lor

Violeta, soția lui Marcel Pavel (60 de ani), se consideră o femeie fericită: ”Marcel Pavel este un bărbat de 10, sprijinul și ajutorul, stâlpul casei (eu fiind propteaua stâlpului), ne va ajuta să ieșim la liman!”, a spus ea, pentru site-ul femeide10.ro.

Fostă balerină în Rusia, femeia a povestit cum s-a îndrăgostit de celebrul artist: ”L-am cunoscut în ’92. Uite, și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă atunci aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic și a reușit să-mi pătrundă în minte și în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, și cum aș fi putut spera: eu balerină, el cântăreț, nu era o combinație câștigătoare!”. 

Ea e topită după cei trei copii ai lor: ”Acum, după 28 de ani şi 3 copii împreună, pot să spun că, probabil, m-am înșelat. Probabil! Scriu despre copii și simt cum îmi pătrunde căldura în suflet. Îmi ador copiii!”. Ea a învățat limba română după ce Marcel i-a cumpărat de la anticariat un ghid de conversație. 


    Violeta și Marcel, alături de fiica lor
Violeta și Marcel, alături de fiica lor
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg