Marcel Pavel, copleșit de tristețe, după doi ani în care problemele din familie s-au ținut lanț: «Nu-mi revin»

Autoritățile au decis relaxarea restricțiilor, după doi ani în care pandemia de coronavirus a făcut ravagii și pe teritoriul țării noastre. Restricțiile i-au afectat enorm pe artiștii care nu au mai putut să facă ceea ce știu cel mai bine: să urce pe scenă pentru a încânta publicul. 

Marcel Pavel se simte copleșit de tristețe
Marcel Pavel se simte copleșit de tristețe

Marcel Pavel a fost profund afectat de întreaga situație și a vorbit despre momentele critice prin care a trecut în ultimii ani. Artistul se simte lipsit de speranță și încă plânge moartea mamei sale, care s-a stins anul trecut, în vară. 

Marcel Pavel susține că pandemia de coronavirus și restricțiile impuse de autorități l-au impactat în mod deosebit. Observă că și copiii lui au trecut printr-o serie de transformări și, într-o notă generală, se simte cuprins de o stare de apatie și de deznădejde. Cu toate acestea, Marcel Pavel încearcă să rămână optimist și lucrează din greu la lansarea unei noi piese care speră să transmită publicului o stare de bine. 

„Eu plecam în străinătate, în turnee, iar când mă întorcam acasă, aveam impresia că am picat într-o văgăună. Și acum trăiesc cu același sentiment! Sper ca noua mea piesă să creeze bună dispoziție și melancolie", a declarat Marcel Pavel, conform Fanatik.

Marcel Pavel este pregătit să revină pe scenă 

Artistul a dezvăluit că pregătește noi surprize fanilor și că va colabora cu un nume important din industria muzicală pentru realizarea unei piese cu parfum interbelic, care ar putea să le aducă aminte celor care ăi îndrăgesc muzica de celebra piesă „Sunt vagabondul vieții mele”. Solistul este dezamăgit să constate că tinerii nu mai sunt interesați de genul de muzică pe care el îl interpretează,  iar concluzia sa este una sumbră: "S-a ales praful de muzica pop tradițională, iar muzica de consum care se cântă astăzi și a doua zi dispare reprezintă o problemă”.

Anul 2021 a fost unul foarte dificil pentru Marcel Pavel 

Anul 2021 a fost unul cumplit pentru Marcel Pavel, iar artistul susține că încă simte durerea pricinuită de pierderea mamei sale și a soacrei. Marcel Pavel încearcă să își revină din urma locului trăit și îți canalizează resursele asupra activităților caare îi conferă o stare de bine. 

"Mie mi-a murit atât mama, cât și soacra. Toată povestea asta m-a terminat… La toate, de parcă nu era destul, s-a adăugat și moartea cățelului meu, pe care l-am iubit. A fost un an groaznic, fatal pentru sufletul meu. Și nu-mi revin", a declarat Marcel Pavel. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net