El este interlopul român care își obligă acoliţii să bea sângele victimelor torturate

Ultima actualizare:

Ghenosu, unul dintre cei mai violenți interlopi din România, a ajuns iarăși în fața judecătorilor. Cunoscut pentru acțiunile sale brutale, mafiotul este din nou în atenția oamenilor legii.

Interlopul Ghinea Florin zis „Ghenosu”
Interlopul Ghinea Florin zis „Ghenosu”

Despre celebrul infractor s-au spus multe lucruri terifiante, dar probabil cel mai marcant a fost faptul că acesta obişnuia să le ceară discipolilor să bea sângele duşmanilor săi. Se spune că acest act morbid trebuia îndeplinit pentru a-şi demonstra loialitatea faţă de interlop.

Cine este Ghenosu? Interlopul român a fugit de sub nasul anchetatorilor, chiar înaintea unei descinderi

Interlopul Ghinea Florin zis „Ghenosu”, în vârstă de 48 de ani, este unul dintre cei mai temuți și violenți interlopi români. Acesta a fost adus la începutul anului 2020, sub escortă, în România, după ce a petrecut o perioadă de timp într-un penitenciar din Marea Britanie.

Temutul infractor a dispărut în luna mai 2018, chiar înaintea unor descinderi DIICOT la locuinţa sa din Târgoviște. Dat în urmărire internațională, interlopul a fost prins la Londra în luna august a aceluiași an. Extrădarea a fost încărcată de o atmosferă tensionată. La sosirea în Aeroportul Otopeni, Ghenosu spunându-i „bă, nebunule” unuia dintre ofițeri.

Florin Ghinea a fost acuzat de comiterea infracțiunilor de proxenetism, spălare de bani, complicitate la trafic de persoane și constituire de grup organizat. Totodată, anchetatorii susțin că acesta a comandat și săvârșirea unei crime.

Ghenosu a ajuns, de mai multe ori, față în față cu judecătorii. În anul 2007, el a fost arestat în Franța și adus în țară, însă la scurtă vreme a fost pus în libertate de instanță. Faptele sale au făcut înconjurul României, iar, în 2009, Tribunalul Prahova l-a condamnat la 9 ani de închisoare pentru infracțiuni informatice și șantaj.

Cum a ajuns din nou la tribunal interlopul care își obligă supușii să bea sângele victimelor torturate?

Interlopul a revenit de curând în atenția judecătorilor, dar, de această dată, cauza este cu totul diferită. Conform portalului instanțelor de judecată, acesta a fost chemat la tribunal de un membru al familiei sale. Motivul este legat de împărțirea averii, conform Spynews.

Un amănunt interesant referitor la acest caz este faptul că soția mafiotului a decis să divorțeze și să ceară partajul, după ce acesta a fost arestat. 

„Admite cererea formulată şi modificată de reclamanta-petentă. Dispune desfacerea prin acordul părţilor a căsătoriei încheiate la data de 21.10.2013 la Primăria Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti înregistrată în Registrul Stării Civile al Primăriei Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti sub nr.1145/21.10.2013. Dispune reluarea de către reclamanta-petentă a numelui purtat anterior căsătoriei. Definitivă”, au decis judecătorii, în dosarul respectiv, potrivit sursei citate.

Actrița Megan Fox are un ritual sinistru cu logodnicul ei: „Ne bem sângele unul altuia”

Pasiunea pentru sânge a interlopului Ghenosu nu reprezintă un caz izolat. Cunoscută pentru frumusețea ei, Megan Fox și-a uluit recent fanii, după câteva declarații cel puțin bizare. Vedeta de la Hollywood a recunoscut că ea și iubitul ei, Machine Gun Kelly, își consumă sângele reciproc.

„Oamenii ar putea să înțeleagă greșit, că suntem ca în Game of Thrones, cu cupe pline cu sângele fiecăruia. Ne consumăm reciproc sângele, însă, este vorba de picături și facem acest lucru în scopuri ritualice”, a declarat Megan Fox, conform CNN.

„Citesc cărți de tarot, sunt pasionată de astrologie și recurg la toate aceste practici și meditații metafizice. Fac ritualuri când e lună plină sau nouă, toate acestea se întâmplă cu un motiv anume”, a mai precizat actrița.

Citește și Fete bune de la Hollywood, cuplate cu băieți răi

Dezvăluirile terifiante au fost făcute de actriță pentru revista Glamour din Marea Britanie. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii vedetei cunoscute mai mult pentru frumusețe decât pentru filmele în care a jucat. În vârstă de 35 de ani, Megan Fox va putea fi văzută în 2022, chiar alături de Machine Gun Kelly, în pelicula Good Mourning.

Cazuri de vampirism pe glob. Ce este sindromul Reinfield?

Fascinația pentru sânge a lui Megan Fox ne amintește de celebra Angelina Jolie, care obișnuia să poarte la gât medalioane cu sângele actorului Billy Bob Thornton, pe vremea când cei doi erau împreună. 

Într-o perioadă mult mai rebelă a actriței de la Hollywood (care acum face acțiuni umanitare pe tot globul), Angelina Jolie obişnuia să-şi întrebe iubiţii dacă poate să guste din sângele lor. Informația transmisă de un apropiat al starului de cinema pentru o publicație din SUA nu a fost confirmată niciodată.

Angelina Jolie și Billy Bob Thornton. Foto: Twitter
Angelina Jolie și Billy Bob Thornton. Foto: Twitter

Teritoriul întunecat al fascinației pentru sânge poate degenera într-o boală psihică denumită sindromul Renfield. Deși nu este recunoscut în toate țările, această afecțiune este asociată cu dorinţa bolnavului de a bea sânge. Numele acestui sindrom a fost dat de Richard Noll în 1992, dupa asistentul lui Dracula din faimosul roman al autorului Bram Stoker. Câțiva psihologi au atras atenția că boala poate degenera și se poate ajunge chiar la situații foarte periculoase.

În 2012, un caz bizar a atras atenția. Numit „vampiriul din Turcia”, un bărbat de 23 ani obișnuia să se taie pe mâini și pe picioare pentru a-și bea sângele. Ulterior, însă, individul a început să fie un pericol pentru societate. Au fost raportate mai multe incidente în care acesta a mușcat oameni necunoscuți pe stradă. După ce a fost internat, doctorii au precizat cu pacientul suferea de dublă personalitate.

Peter Kurten and Richard Trenton Chase, doi criminali în serie notorii în secolul XX, au fost, de asemenea, numiți vampiri în ziare, după ce s-a aflat că aceștia obișnuiau să bea sângele victimelor.

Citește și Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit! ”Ne-am băut sângele unul altuia”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net